Nyhed

Tidligere Pitchfork-skribenter starter eget medie

Det nye musikmedie skal være "en modgift mod den informationsoverflod, der har forgiftet internettet"

I januar 2024 kom det frem, at det anerkendte musikmedie Pitchfork skal fusioneres med herremagasinet GQ. Det betød samtidig en afskedigelse af markante nøglefigurer såsom chefredaktør for Pitchfork Puja Patel. Pitchfork blev grundlagt som et digitalt musikmedie i 1996 af Ryan Schreiber, og ejes i dag af den globale massemedievirksomhed Condé Nast, som også ejer GQ. 

I skrivende stund eksisterer Pitchfork dog stadig, og det er endnu uvist, hvordan og hvornår fusionen af de to kulturmedier kommer til at foregå. Nu har fem tidligere Pitchfork-skribenter dog slået sig sammen og lanceret et nyt, online musikmedie med navnet Hearing Things. 

De fem skribenter Andy Cush, Dylan Green, Jill Mapes, Ryan Dombal og Julianne Escobedo Shepherd fortæller, ifølge blandt andet the New York Times, at onlinemediet kommer til at have fokus på features, anmeldelser, listestof og en blogsektion.

"Vi er en medarbejderejet musik- og kulturplatform med friheden og ekspertisen til at dykke ned i den kunst, vi elsker (eller absolut ikke elsker!) på en måde, der fremmer samtalen i stedet for bare at gentage den (...) Som en modgift mod den informationsoverflod, der har forgiftet internettet, er vi en destination for kurateret og velovervejet musikjournalistik", fortæller den skrivende kvintet på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: GAFFA får ny direktør


ANNONCE