Nyhed

Trinelise Væring udgiver forsmag på kommende album

Den danske sanger og sangskriver Trinelise Væring teaser sit kommende album med singlen "I'm Not A Quitter", der kombinerer elementer af alt-country, blues og folk-rock

Den danske sanger og sangskriver Trinelise Væring har netop udgivet singlen "I'm Not A Quitter" forud for sit kommende album, A Songwriters Odyssey, der udkommer 31. januar 2025. Om det nye album fortæller Trinelise Væring i en pressemeddelelse: 

"Jeg tænker selv på det som et alt-country album, men ikke alle sange er lige meget country. På
”Quitter” her er der for eksempel lige så meget bluesfarvet folk-roots-rock i spil," fortæller hun og tilføjer: 

"Med Scott Smiths dobro og min westernguitar i forgrunden og med Chriss Gestrins Hammond orgel sydende i bunden er vi dog helt klart i Americana/Nordicana-land."

Udover det kommende countryinspirerede album varsler hun også endnu et dansksproget album til næste år og muligvis et kommende album med Tone of Voice Orchestra.  


Trinelise Væring debuterede med albummet People Places Times & Faces (1992), som hun lavede sammen med sin mand og musikalske samarbejdspartner, Fredrik Lundin. Begyndelsen af hendes karriere var stærkt inspireret af jazzgenren, hvor albummet Trespassing (2003) markerede en bevægelse væk fra jazz som hendes primære genre. I løbet af mere end 30 år har hun udgivet en række singler og album, både i samarbejde med andre og som soloartist. Sidst hun var aktuel under eget navn, var med albummet Du går ind ad en dør, som høstede fire stjerner fra GAFFAs anmelder.

Derudover medvirker hun på vokalen på Tone of Voice Orchestras selvbetitlede album fra 2022, som GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner for. 

Lyt til den nye single her: 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Respektindgydende og fornyende genremiks

ANNONCE