Nyhed

Tupacs familie vil undersøge potentielle forbindelser til Diddy

Rapperens familie undersøger Tupacs død efter Diddy-anklager

Den dengang 25-årige rapper Tupac Shakur blev i september 1996 skudt og dræbt, mens han kørte rundt i Las Vegas. Ifølge Billboard har familien nu hyret advokat Alex Spiro til at efterforske en mulig sammenhæng mellem mordet på rapperen og musikeren Sean "Diddy" Combs, der lige nu sidder varetægtsfængslet for blandt andet anklager om menneskehandel, seksuelle overgreb, drugging og andre voldsomme handlinger, du kan læse mere om her.

Tupac Shakur blev skudt adskillige gange den 7. september i 1996 efter at have overværet en boksekamp mellem Mike Tyson og Bruce Seldon til MGM Grand i Las Vegas. Her endte Tupac samt hans bodyguards i et mindre slagsmål med et 21-årigt medlem af Crips-banden, der angiveligt var nevø til det tidligere bandemedlem Duane Keith ”Keefe D” Davis.

Senere kørte en hvid Cadillac op ved siden af Tupac, da han holdt for rødt, og en mand begyndte at skyde ud ad vinduet. Tupac blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor han blev lagt i kunstig koma. Skaderne var dog for store, og rapperen afgik ved døden, da man valgte at slukke for respiratoren.


Efter 27 år fyldt med spekulationer og mystik blev tidligere bandemedlem Duane Keith ”Keefe D” Davis sidste år anholdt og sigtet for mordet på rapperen. Retssagen mod Davis starter i marts 2025, men Davis har, ifølge Billboard, hævdet, at Combs tilbød ham en million dollars for mordet på Tupac Shakur.

Diddy har før været omtalt i forbindelse med Tupacs mord, da Los Angeles Times i 2008 udgav en artikel, der linkede de to sammen. Artiklen er dog sidenhen blevet fjernet, da den i høj grad afhang af information, herunder fabrikerede FBI-rapporter, som The Times ikke længere mener er troværdig. 

Undersøgelsen af omstændighederne kommer i kølvandet på den nu varetægtsfængslede Diddys lange liste af anklager, som i tirsdags blev 120 anklager længere, da advokat Tony Buzbee fortalte om nye opdateringer i sagen og varslede, at flere kendte ansigter potentielt kunne se frem til anklager. Det fik Diddys mor til at træde frem og forsvare sin søn for første gang siden varetægtsfængslingen. Læs mere om det her.


Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen

ANNONCE