Nyhed

TV-2 annoncerer store nyheder

Koncerten i Royal Arena bliver gruppens hidtil største i karrieren

TV-2 har den seneste tid teaset, at de har store nyheder på vej. I den forbindelse har sætningen "som om vi ikke har mere at sige" kunnet fange forbipasserendes opmærksomhed på store bannere i både København og Aarhus den seneste uge. Afsenderen af budskabet var underskrevet med TV-2s legendariske logo, og nu kan det ikoniske Aarhus-band endelig løfte sløret for budskabet bag. TV-2 har nemlig netop annonceret, at de indtager Royal Arena den 4. april 2025, hvilket bliver bandets hidtil største koncert i karrieren. Derudover kan bandet også opleves i Aarhus Congress Center den 29. marts 2025.

Annonceringen kommer i kølvandet på en sommer, hvor TV-2 har været en del af Grøn Koncert-karavanen og spillet landets største byer tyndt. Ifølge en pressemeddelelse stod det her klart, at musikken og teksterne taler til os alle – uanset landsdel eller baggrund. Dermed rækker TV-2s betydning langt ud over deres mange hits, der blandt andet tæller "Bag duggede ruder", "Alt hvad hun ville var at danse" og "De første kærester på månen" fra bandets maratonlange karriere på over fire årtier. GAFFA var tilstede under én af koncerterne og kvitterede her med fire stjerner.

Ifølge pressemeddelelsen kan publikum, foruden at høre hits fra bandets massive bagkatalog, også forvente at høre lydlige resultater fra dén aktivitet, der foregår i gruppens studie for tiden, hvor de fire bandmedlemmer igen har påbegyndt arbejdet. Pressemeddelelsen understreger i hvert fald, at der er nye sange på vej, hvoraf en af disse indeholder førnævnte linje: "som om vi ikke har mere at sige". En linje, der vel er et meget godt bud på, hvilken approach et gammelt hæderkronet band har tænkt sig at udfordre verden på, lyder det i pressemeddelelsen. I hvert fald bliver de to koncerter en fejring af 45 års musikeksistens – med tilbageblik og en konstant ambition om fornyelse.


Billetter bliver tilgængelige på tv-2.dk.

Koncertdatoer:
Lørdag den 29. marts - Aarhus Congress Center
Fredag den 4. april – Royal Arena, København

LÆS OGSÅ: TV-2 og anmelderen gentager sig selv – men bandet overrasker på detaljeplan


ANNONCE