Nyhed

VIDEO: Kaytranada og Childish Gambino fortrylles i ny musikvideo

Kaytranada og Childish Gambino fortrylles i ny musikvideo til singlen "Witchy", hvor magiske karakterer og synkrone dansetrin smelter sammen

I en ny musikvideo optræder Kaytranada og Childish Gambino sammen i et intimt studie til sangen "Witchy", der blev udgivet tidligere i år. 

I videoen ser man de to samarbejdspartnere i et intimt studie samtidig med, at man introduceres for karakterer, der kan anses som hekse eller fortryllende karrakterer i selskab med en hvid kat, som befinder sig på den anden side af glasset mod studiet. I det fortryllende rum kan man ligeledes se en krystalkugle med skiftevis Kaytranada og Childish Gambinos ansigter indeni. I løbet af videoen forvandler fire ballerinaer sig til en utrolig fleksibel mandlig danser oh efterlader dem i en dansende trance fra den anden side af glasset. Kaytranada og Gambino danser synkront i deres designeroutfits, leveret af Von Ford. 

"Witchy" er fra Kaytranadas tredje solo studiealbum Timeless (2024), som han udgav den 7. juni 2024. Den anmelderroste musikproducer fik fire stjerner af GAFFAs anmelder for de 21 numre på albummet. Anmelderen beskrev her "Whitchy" som en balstyrisk basker, hvor Gambino anstrenger sig af fulde lungers kraft: "De vibrerende strygere og den pumpende stortromme er svært smittende, og det er indiskutabelt et af albummets højdepunkter."


Musikvideoen er desuden instrueret af Bethany Vargas, der blandt andet har instrueret musikvideoer for The Marías, og som var en del af teamet på Olivia RodrigoGuts World Tour

Se den nye musikvideo her: 


En overflod af hypnotiske beats og bouncy breaks

ANNONCE