Nyhed

VIDEO: Paul McCartney spiller legendarisk Beatles-nummer live for første gang

Nummeret blev udført som nummer 19 i McCartneys omfattende sætliste under hans nye turné

Den 1. oktober optrådte Paul McCartney for første gang live med Beatles-nummeret "Now And Then" under sin koncert i Centenario Stadium i Montevideo, Uruguay. Det beretter det amerikanske medie NME. Selve koncerten markerede åbningsaftenen for McCartneys nuværende Got Back-turné, der i de kommende uger vil fortsætte i Sydamerika, Storbritannien og Europa. Desværre lægger den ikoniske Beatle ikke vejen forbi Danmark i denne omgang, men danskerne bliver ikke snydt for at se ham optræde med sangen. En fan optog nemlig sangens koncertpremiere: 

Artiklen fortsætter under videoen


"Now And Then" betragtes som "den sidste sang" fra de fire medlemmer, og kom til i november 2023 ved hjælp af AI-teknologi. Sangen er altså den sidste til at inkludere alle fire medlemmer af Beatles-gruppen; McCartney, Ringo StarrGeorge Harrison og John Lennon, på trods af, at to ud af de fire medlemmer desværre er gået bort.

Under koncerten, der bød på en omfattende sætliste med 37 numre, indtog "Now And Then" pladsen som nummer 19, lige efter "Here Today," som McCartney dedikerede til sin afdøde bandkollega John Lennon, skriver NME

LÆS OGSÅ: HØR DEN NU: John Lennon og Paul McCartneys sønner udgiver single


ANNONCE