Nyhed

VIDEO: Tyler, The Creator teaser ny musik

En mystisk video afslører et nyt projekt fra den amerikanske rapper

Tyler, The Creator har ny musik på trapperne og har netop offentliggjort den uhyggelige video "St. Chroma", der teaser for en ny æra ved navn "Chromakopia".

I en dyster sort/hvid-video, ses Tyler, The Creator føre en marcherende trop ind i en container med teksten "Chromakopia" på. En gemt skikkelse sprænger dernæst containeren i luften, og videoen får pludseligt farver.

Under videoen høres Tyler, The Creator i en hviskende rap, inden et omkvæd med et kor-arrangement bryder ud ved videoens slutning.


Den canadiske Daniel Caesar afslørede i en historie på Instagram, ifølge NME, i forbindelse med offentliggørelsen af videoen, at han står bag omkvædet i "St. Chroma"-videoen: "Lavede nogle vokaler på dette, meget stolt!"

Tyler, The Creator udgav sit sidste studiealbum Call Me If You Get Lost i 2021. Det anmelderroste album fik dengang hele fem stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev: "Når Tyler, The Creator udgiver et nyt album, er noget af det bedste ved det, at det aldrig helt er til at vide, hvad man skal forvente. Gang på gang har han demonstreret sin udsøgte evne til at tænke ud af boksen, og resultatet er i denne omgang et gennemført, velproduceret konceptalbum."

Se den vilde video her:


LÆS OGSÅ: Tyler, The Creator var her uden helt at være her

ANNONCE