Nyhed

25-års jubilæum: Christina Aguilera udgiver eksklusivt Spotify-projekt

Eksklusive versioner af hendes største hits er ude – og med sig bringer hun store gæstestjerner

Popikonet Christina Aguilera markerer 25-års jubilæum for det selvbetitlede debutalbum, Christina Aguilera, med en særlig ep i samarbejde med Spotify. Projektet er en del af Spotifys "Spotify Anniversary" kampagne og byder på unplugged-versioner af nogle af sangerens største hits. Ep'en, der har fået titlen The 25th Anniversary of Christina Aguilera udkom i går, den 23. september, og kan høres nederst i artiklen.

Sangene på jubilæumsversionen byder på gæsteoptrædener med store stjerner som Sabrina Carpenter, der synger med på hittet "What a Girl Wants" og Machine Gun Kelly (på ep'en forkortet: mgk), der optræder på "Genie In a Bottle" - begge optaget som live-versioner.

Christina Aguilera sammen med Sabrina Carpenter.
Christina Aguilera sammen med Sabrina Carpenter.


GAFFA har tidligere hyldet det nu 25 år gamle debutalbum, som ét af de musikalske værker fra 90'erne, vi aldrig glemmer. Her fik det følgende ord med på vejen: "Man kan ikke sige 90'erne uden at sige Christina Aguilera, som i 1999 udgav debutalbummet af eget navn, der blev et springbræt for sangerindens karriere."

Siden debutudgivelsen er det blevet til hele ni albummer på cv'et - og så selvfølgelig den nyeste jubilæumsudgave, der betragtes som en ep og derfor ikke medregnes som album. Det er dog ikke første gang, at den 43-årige sanger udgiver versioner af det populære debutalbum. I 2019 kunne GAFFA berette om, at Aguilera annoncerede en genudgivelse af det dengang 20-årige selvbetitlede album i en såkaldt deluxe-version. Denne version indeholdt sjældne tracks og remixes, ligesom jubilæums ep'en også byder på nye elementer, herunder de føromtalte live-versioner af EP'ens numre. 

Hør The 25th Anniversary of Christina Aguilera her:


LÆS OGSÅ: DIRRTY: Da 22-årig Christina Aguilera indtog København med S/M-inspireret show

ANNONCE