Nyhed

50 Cent arbejder på dokumentar om Diddy

Dokumentarserien om den kontroversielle rapper kan snart findes på Netflix

Den amerikanske rapper Sean 'Diddy' Combs har været i mediernes søgelys, efter han er blevet anklaget for menneskehandel, seksuelle overgreb, drugging og andre voldsomme handlinger. Nu rammer endnu et spotlight Diddy, når rapperen 50 Cent, med det borgerlige navn Curtis Jackson, i samarbejde med Netflix, udgiver en dokumentarserie om Diddy og anklagerne mod ham.

Det er Alexandria Stapleton, som er producer for dokumentarserien, der lige nu er i fuld produktion. Den kommende serie kommer til at omhandle og dykke ned i de mange anklager mod rapperen. I en udtalelse til Variety fortæller Alexandria Stapleton og 50 Cent om projektet:

"Dette er en historie med betydelig menneskelig indvirkning. Det er en kompleks fortælling, der strækker sig over årtier og ikke bare overskrifterne eller klip, som vi har set indtil videre. Vi står fast i vores forpligtelse til at give en stemme til de stemmeløse og præsentere autentiske og nuancerede perspektiver. Selvom anklagerne er foruroligende, opfordrer vi alle til at huske, at Sean Combs' historie ikke er hele historien om hiphop og dens kultur. Vi ønsker at sikre, at individuelle handlinger ikke overskygger kulturens bredere bidrag."


50 Cent annoncerede i december, at filmen var under produktion og i et opslag på mediet X skrev han: "Indtægterne fra denne dokumentar fra G-Unit Film & Television vil gå til ofre for seksuelle overgreb og voldtægt!" Teksten er suppleret med en video, der viser rapperen Mark Curry, der tidligere var en del af Diddys pladeselskab Bad Boy Records. I klippet fortæller Mark Curry om, hvordan Diddy ville drugge kvinderne til hans fester. 


Dokumentarfilmen udkommer via Netflix, men udgivelsesdato er endnu usikker, da anklagerne mod Diddy i sidste uge kulminerede i hans anholdelse, hvilket dokumentaren også vil følge tæt.

Du kan læse meget mere om alle anklagerne og hele forløbet i et overblik her.

Overblik: Her er alt, du skal vide om Diddy-sagen


ANNONCE