Nyhed

Aarhus Festuge offentliggør næste års tema

Aarhus Festuge har netop afrundet dette års festligheder og afslører nu temaet for festugens 60-års jubilæum i 2025

Efter en veloverstået festuge i Aarhus, der blev sat i gang af den lokale stjerne Tobias Rahim, og siden da har budt på et hav af forskellige koncerter, melder Aarhus Festuge nu ud, at temaet for næste års 60-års jubilæum er: "Aarhus Festuge - Ingen alder".

"I et jubilæumsår er det oplagt at arbejde med tid: Tiden som historie, tid som i udvikling, tid som i alder eller generationer. Tiden vi deler. Alle vigtige emner vi kommer til at adressere i Festugen næste år. Skåret ind til benet bliver næste år undertema: Aarhus Festuge – Ingen alder", udtaler direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner, i en pressemeddelelse.

Dette års tema var "Udenfor normen", hvor Aarhus Festuge ifølge deres hjemmeside, ville sætte fokus på vores forhold til normer og normalitet og forestillinger om, at noget befinder sig uden for normen. I år bød det musikalske line-up på alt fra rappere fra Aarhus V, Lydmor, Ung-Skab og upcoming navne som Østen og Downtown July. Derudover blev også endagsfestivalen Life is Live afholdt i Musikhuset, hvor programmet ligeledes var stjernespækket.


Den tidlige udmelding om temaet for næste år betyder, at Festugen allerede i dag åbner for arrangørtilmelding til Aarhus Festuge 2025: "Med den tematiske vinkel på plads og den længere tilmeldingsperiode håber vi at kunne klæde rigtig mange aktører i Aarhus godt på til jubilæumsfejringen næste år", fortæller Rikke Øxner.

GUIDE: Her er anmeldelserne fra Life is Live festivalen

ANNONCE