Nyhed

AirPods 4 får nyt design og spændende nye funktioner

De nylancerede AirPods 4 lover bedre komfort og et åbent design

Apples in-ear-lyttebøffer har ikke ændret sig det store, rent designmæssigt, fra version til version. Det har været små fine evolutioner og ikke de store revolutioner.

Men AirPods 4, der blev lanceret i går, lover ting som åbent design – hvilket er helt nyt for Apple – og ikke mindst aktiv støjreduktion.

Samtidig fortæller Apple, at AirPods får op til 24 timers batterilevetid på en fuld opladning.


Videre kunne tech-giganten fortælle, at headsettet skulle levere en enorm forbedring af lydkvaliteten, blandt andet fordi det har fået en helt ny lydarkitektur, en driver med lav forvrængning og en forstærke med stort dynamisk opmråde.

Apple har så heller ikke glemt gamle dyder, for funktionen Tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser, er stadig en del af produktet.


Naturligvis, fristes jeg til at sige, så har Apple forsynet headsettet med deres egen H2-chip, der lover intelligente lydoplevelser som f.eks. stemmeisolering der skulle levere en bedre opkaldskvalitet uanset omgivelserne.

AirPods 4 har også fået en ny tryksensor på staven, der betyder at brugerne kan afspille og pause musikken, slå lydløs til eller fra og besvare eller afvise opkald med et enkelt tryk.

Det bliver spændende at teste det nye headset, når det ender på redaktionens bord.


Prisen på det nye headset kommer til at ligge på 1.199 kroner (1.795 SEK/1.790 NOK) når det ender i butikkerne.

LÆS OGSÅ: Nyt headset vil genskabe studiolyden hos brugeren

ANNONCE