Nyhed

Alive Festival afslører de første navne til 2025-programmet

Festivalen afslører nu de første navne for 2025-programmet, som spænder bredt fra melankolsk pop til alter ego-techno

Alive Festival i Thy har netop offentliggjort de første fire kunstnere til musikprogrammet for 2025. En pressemeddelelse afslører, at festivalen fortsætter med at udvide sit musikalske program med en blanding af danske og internationale artister, som både udfordrer og begejstrer.

Det første navn på programmet er den dansk-færøske kunstner Brimheim, som oprindeligt skulle have optrådt i 2024, men måtte aflyse. I 2025 er hun dog tilbage, klar til at indtage Skovscenen i Christiansgave. Brimheim medbringer både sine velkendte hits og nyt materiale, hvilket skaber grobund for en melankolsk og stemningsfuld pop-rockkoncert under festivalens karakteristiske grønne trækroner. GAFFA anmeldte hende ved Spot Festival i år, blev blæst bag over af hendes "girl power" og kvitterede med fire stjerner

Derudover byder festivalen på det norske kollektiv Tacobitch, som er kendt for deres intense, mærkelige og grænsesøgende liveoptrædener. Gruppen, som har skabt opmærksomhed med deres dystopiske kostumer og energiske techno/dance-performance, har allerede vække opsigt med deres nyeste single og er snart klar med deres debutalbum. De anonyme alter egoer skaber en visuel fest, som leger med publikums nysgerrighed og bryder med de traditionelle koncertformater.


Det tredje navn er Østen, en kunstner der har markeret sig stærkt på den danske musikscene med singlen "Regn", der blev udvalgt som P3s uundgåelige efter udgivelsen. GAFFA anmeldte ligeledes Østen ved Spot Festival i år og gav ham fire stjerner for sit følelsesladede pop-univers med ærlige tekster og melankolske melodier, der knyttede et tæt bånd til publikum.

Sidst, men ikke mindst, præsenteres Von Quar, der kombinerer punkens rå energi med elektroniske beats. Med sin dansksprogede hooliganrock inviterer Von Quar til et energifyldt rave, som garanterer en koncertoplevelse, der ryster publikum fysisk og mentalt, ifølge pressemeddelelsen.

LÆS MERE: REPORTAGE: Den alternative miniudgave af Alive Festival var på ingen måde en light-version


ANNONCE