Nyhed

Camila Cabello afslører ny single og albumudvidelse: "Jeg ønsker dig det bedste, men langt væk fra mig"

"Godspeed" udkommer fredag den 6. september og ledsages af en udvidet version af Cabellos seneste album

Camila Cabello har afsløret, at hun snart udgiver en ny single og en udvidet version af hendes seneste album, C,XOXO, der udkom den 28. juni 2024. Den kommende single med titlen "Godspeed" vil være tilgængelig på fredag den 6. september, ifølge en Instagram-opdatering fra "Havana"-sangeren selv. I opslaget deler hun en kort video med sig selv og skriver: "Jeg ønsker dig det bedste, men langt væk fra mig".


Sammmen med udgivelsen af "Godspeed" lancerer Cabello Magic City Edition af albummet C,XOXO. I et endnu et Instagram-opslag skriver hun: "Der er altid flere historier at fortælle. Nogle nye sange for din nat i den magiske by", hvilket ifølge NME antyder, at den kommende nye udgave af albummet inkluderer nye numre og eksklusivt indhold.


Albummet C,XOXO blev for første gang udgivet i juni 2024 og blev mødt med en del kritik. GAFFA vurderede også kun albummet til to ud af seks stjerner og forklarede: "Det hele virker lidt kalkuleret. Det lyder lidt, som om det er pakket ind i hyggelige dyner, med minimalistiske (og lidt dovne) produktioner, så ingen kommer til skade eller bliver skræmt væk."

Efter en del hård kritik er det muligt, at det tidligere Fifth Harmony-medlem nu vil tage kontrol over albummets skæbne med en ny og udvidet version af sit fjerde soloalbum. Den kommende single "Godspeed" udkommer fredag den 6. september. Indtil da kan C,XOXO høres her:


LÆS OGSÅ: Popshow med flere cykler end instrumenter på scenen

ANNONCE