Nyhed

Clemens fortolker og genudgiver ”Op med ho’det” på Natasjas 50 års fødselsdag

Ved at fortolke og genudgive et af hendes største hits, hylder han én af vor tids mest indflydelsesrige musikere

Clemens udgiver den 11. oktober covernummeret "Op Med Ho'det", en hyldest til den afdøde sanger Natasja i anledning af, at hun i år ville være fyldt 50 år. 

Covernummeret er en fortolkning af Natasjas hit og markerer ikke kun hendes fødselsdag den 31. oktober, men også hendes betydning for dansk musik. Clemens udtaler i en ny pressemeddelelse: "Natasjas kunstneriske repertoire fortjener kærlighed, især på hendes 50-års fødselsdag. Hendes musik og stemme er vigtigere nu end nogensinde.” Med sin fortolkning af "Op Med Ho'det" ønsker han at bringe hendes musik og budskab ind i nutiden, og samtidig sætte fokus på ligestilling i musikbranchen - et emne der også var centralt for Natasja, da GAFFA talte med hende i 1993.

Clemens er også manuskriptforfatter og aktuel som producer på forestillingen Natasja, som GAFFA gav fem stjerner sidste år med ordene, "da Natasja forlod os i 2007, efterlod hun en sangskat, der har vist sig holdbar langt ud i fremtiden. Man har sagt, at den danske sang er en ung blond pige. Denne forestilling understreger, at den danske sang lige så vel kan have langt krøllet hår som Natasja." Forestillingen repremierer i Tivolis Koncertsal den 25. oktober 2024, og tager efterfølgende på Danmarksturné i Aarhus, Aalborg, Vejle og Ringsted.


LÆS OGSÅ: CLEMENS GENDIGTER DRACULA: Karakteren er en klassiker, historien er moderne

ANNONCE