Nyhed

D-A-D indtager overraskende scene blandt stjerner

Det er en helt anden form for stjerner, man normalt kan spotte her

D-A-D har i forbindelse med deres 40-års jubilæum både annonceret fem store koncerter og det kommende album Speed of Darkness. Nu fortsætter gruppen deres fødselsdagsfejring med endnu en annoncering. Bandet tager nemlig tilbage til der, hvor det hele startede og afholder album-release i Planetarium i København den 4. oktober.

Planetarium var, inden det blev Europas største tiltede Planetariekuppel, sted for det ikoniske spillested Saltlageret, der mod protester i 1987 blev revet ned for at give plads til Planetarium. Saltlageret var dog det spillested, der lagde scene til nogle af D-A-D allerførste koncerter i 1984, og det er derfor en oplagt lokation for bandets store jubilæumsfejring. 

Til eventet kan man opleve bandet til en talk med radio/tv-værten Jesper Bæhrenz. Derudover vil D-A-D spille en håndfuld sange fra det nye album, og efter aftenens underholdning vil det være muligt at købe albummet og få det signeret af gruppen. 


Annonceringen kommer i kølvandet på et glædesår for D-A-D fans, der i år kan se frem til både fem store koncerter i Danmarks fire største byer, en dokumentarfilm, ved navn D-A-D: 40 års venskab, fra TV2, det kommende album Speed of Darkness, og i løbet af året har fans også kunnet opleve udstillingen Danmark After Dark på Nationalmuseet i København, der kobler bandets dannelse op med danmarkshistorien. 

Billetter til eventet kan købes her.

GALLERI: Turnéstart med D-A-D i 2009

ANNONCE