Nyhed

David Gray annoncerer ny koncert i Danmark

I forbindelse med sit kommende 13. album giver den britiske sanger sin første danske koncert i seks år

Den britiske sanger og sangskriver David Gray vender tilbage til Danmark efter næsten seks år, når han optræder i K.B. Hallen den 12. april 2025. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori det også lyder, at koncerten både vil præsentere nyt materiale fra det kommende album Dear Life, som udgives den 17. januar 2025, samt sange fra hans omfattende bagkatalog. 

David Gray gæstede Danmark senest i 2019, og her var GAFFA naturligvis med til koncerten i det udsolgte Store Vega. Den britiske sanger høstede fire ud af seks stjerner, og blev beskrevet som en veloplagt kunstner med en perlerække af hits, som det trofaste publikum glædeligt omfavnede. Den kommende turné følger nu udgivelsen af hans 13. album, som har været flere år undervejs og indeholder 15 nye sange, ifølge pressemeddelelsen.

Gray slog igennem med albummet White Ladder i 1998, som GAFFA anmeldte og krediterede med tre stjerner. Siden har han solgt over syv millioner albums og skabt flere hits som "Babylon" og "Sail Away", siden karrierens begyndelse.


Den kommende koncert afholdes med nummererede siddepladser, og billetterne vil være tilgængelige fra den 20. september kl. 10.00 via dtdconcerts.dk og Billetlugen.

LÆS OGSÅ: David Gray: De negative ting i verden er ikke hele sandheden

ANNONCE