Nyhed

Diddys børn bryder tavsheden

Børnene udtaler sig for første gang siden anholdelsen af deres far

Sean 'Diddy' Combs sidder lige nu anholdt, efter at han i løbet af sidste uge blev sigtet for en lang række alvorlige forbrydelser. For første gang siden deres fars anholdelse, åbner børnene Christian, Jessie og D’Lila Combs nu op, efter de i går delte et opslag på deres sociale medier. 

Opslaget handler dog ikke om Diddy, men om deres afdøde mor Kim Porter, der i november 2018 døde af en voldsom lungebetændelse. Opslaget kommer i kølvandet på en udgivelse af en såkaldt erindringsbog ved navn Kim's Lost Words: A journey for justice, from the other side…, der lige nu ligger på førstepladsen på Amazons Bestseller-liste.

Ifølge Rolling Stone er det en mand ved navn Chris Todd (hvis rigtige navn er Todd Christopher Guzze), der står bag bogen. Han beskriver sig selv som producer, forfatter og undersøgende journalist. Desuden hævder han, at han har arbejdet på og løst nogle af popkulturens største mordundersøgelser.


Todd udgav bogen under pseudonymet Jamal T. Millwood. Et navn, som flere konspirationsteoretikere forbinder med afdøde Tupac. Todd fortæller Rolling Stone, at bogen endte på hans bord kort efter, at Casandra 'Cassie' Ventura anklagede Diddy for sexhandel og seksuelt misbrug i november 2023. To personer, tæt på Diddy og Porter, skulle derefter have kontaktet Todd om erindringsbogen. Todd fortæller dog til Rolling Stone, at han ikke er sikker på bogens autencitet. Bogen og anklagerne mod Diddy har nu, ifølge New York Post, fået flere til at lægge de to ting sammen og danne nye teorier om Kim Porters død. Dette har fået børnene til at stå frem:

"Vi har set så mange sårende og falske rygter cirkulere om vores forældre, Kim Porter og Sean 'Combs' forhold, samt om vores mors tragiske død, at vi føler behov for at tale ud," skriver børnene og fortsætter: "Påstande om, at vores mor har skrevet en bog, er simpelthen usande. Det har hun ikke, og enhver der hævder at have et manuskript misrepræsenterer sig selv. Derudover vil vi gerne understrege, at enhver såkaldt ven, der taler på vegne af vores mor eller hendes familie, ikke er en ven, og de har heller ikke hendes bedste interesser for øje."

Desuden fastslår børnene, at deres mors død intet har med Diddys anklager at gøre: "Selvom det har været utrolig svært at forene sig med, hvordan hun kunne blive taget fra os så tidligt, er årsagen til hendes død længe blevet fastslået. Der var ingen forbrydelse involveret."

Børnene har ingen kommentar til deres fars sigtelser, der lige nu blandt andet består af menneskehandel, sammensværgelse om afpresning og transport med henblik på prostitution. Diddy sidder lige nu fængslet uden mulighed for kaution, efter at han blev anholdt den 16. september 2023. Flere medier, heriblandt Billboard, fortæller, at musikeren er under selvmordsobservation, og NME fortæller, at han lige nu angiveligt ikke spiser af frygt for at blive forgiftet.


Kesha lancerer eget pladeselskab og langer ud efter P. Diddy

ANNONCE