Nyhed

Falderebet justerer sejlene på ny single forud for kommende turné med Magtens Korridorer

Falderebet præsenterer en skarpere udgave af "Når Solen Står Op" og drager snart på en omfattende turné i selskab med Magtens Korridorer

Falderebet udgiver titelnummeret "Når Solen Står Op" i en ny skarpskåret version forud for en omfattende turné i selskab med deres trofaste følgesvend Magtens Korridorer. Der er naturligvis tale om en ny version fra albummet af samme navn Når Solen Står Op, som bandet udgav tidligere på året. 

Falderebet, bestående af Bo Bech Arvin, Anders Ramhede, Henrik Berger og Jakob Lund, har spillet musik i mange år delvist sammen og delvist hver for sig i grupper som The Reptones, Davenport og Stolenwatch.

"Når Solen Står Op" er en sang, der med sætningen - "Jeg slutter fred med det hele, når klokken slår tolv, men problemerne står i kø, når solen står op" – sætter fokus på ukonstruktive menneskelige tilstande som selvdestruktion og fortrydelse. Men med lyset, håbet og visheden om, at solen også står op i morgen:


"Solen er fuldstændig ligeglad med ubrugelige tanker og følelser. Den tilbyder lys, uanset hvor man befinder sig – både fysisk og mentalt. Den står op over kornmarker, pyramider, lossepladser, slagmarker, ghettoer og Øresund. Også når vi ikke er her længere. Det er en opmuntrende tanke," fortæller forsanger Bo Bech Arvin i en pressemeddelelse.

Når solen står op (2024) markerer bandets tredje album på kun fire år. Siden 2019 har Falderebet både defineret deres udtryk og fået et kernepublikum, der oplever bandet rundt i Danmark. I et interview med GAFFA tidligere på året, fortæller Bo Bech Arvin sågar, at de spiller mellem 30 og 40 koncerter om året, hvilket i sig selv er lidt af en bedrift for et band, der har gjort alting fra bunden. 

Udgivelsen af den nye single efterfølges af en lang række koncerter. Falderebet skal nemlig optræde hele 17 steder rundt om i landet, når de i efteråret tager på turné sammen med Magtens Korridorer. Første koncert finder sted i Roskilde den 7. november, og den fulde turnéplan kan ses nedenfor: 


07.11 Gimle, Roskilde
30.11 Elværket, Holbæk
08.11 Amager Bio, København
09.11 Musikhuzet, Rønne
15.11 Tinghallen, Viborg
16.11 Bastionen, Nyborg
21.11 Folkets Hus, Struer
22.11 Borgerforeningen, Svenborg
23.11 Eksercerhuset, Fredericia
28.11 Fermaten, Herning
29.11 Værket, Randers
05.12 Godset, Kolding
06.12 Skråen, Aalborg
07.12 Ny Teater, Horsens
12.12 Posten, Odense
13.12 Train, Aarhus
14.12 Store Vega, København

LÆS OGSÅ: FALDEREBET-INTERVIEW: Mange mennesker stagnerer og glemmer, at livet er til at lege med

ANNONCE