Nyhed

FKA Twigs opfinder ny følelse på kommende album

Engelske FKA Twigs annoncerer opfølger til fem år gammelt album

Tahliah Debrett Barnett, bedre kendt som FKA Twigs, offentliggjorde i nat på de sociale medier X og Instagram, at hun udgiver nyt album Eusexua den 13. september. Sangeren afholdte allerede i sidste måned en lytteevent i New York, hvor albummet kunne høres fra ende til anden.

FKA Twigs teasede tidligere på ugen for albummet med et Instagramopslag, der viser sangeren barbere halvdelen af håret på hovedet af, hvortil hun skrev: "Er i klar til at opdage?". I nat fulgte hun så op på opslaget ved at dele en reel, hvor flere personer fortæller, hvad Eusexua betyder for dem, med caption: "Har du oplevet Eusexua? Opdag september 13". Hvad "eusexia" betyder, afslører FKA Twigs dog intet om. 

Ifølge mediet NME er det nye album en opfølger på 2019 studiealbummet Magdalene, som GAFFAs anmelder krediterede med flotte fem stjerner. Ventetiden kommer efter, at sangeren sidste år meddelte, at hun måtte skrive albummet forfra, siden en hacker havde fået adgang til demoerne og delt dem med internettet. I mellemtiden udgav hun dog sit 2022 mixtape ved navn Caprisongs med hele 17 sange på, som ligeledes fik fem stjerner fra GAFFA.

FKA Twigs deltog for nyligt som vidne i behandlingen af den såkaldte NO FAKES-lov, som skal beskytte kunstnere mod ophavsretsmæssige krænkelser begået af kunstig intelligens, efter at hun meddelte, at hun ville lave en AI-version af sig selv, der skal gøre markedsføringen af ny musik og kontakt med fans nemmere i fremtiden.


FKA Twigs udvikler en AI-version af sig selv

ANNONCE