Nyhed

GUIDE: Weekendkoncerter du stadig kan få billet til

Weekenden nærmer sig, og ligeledes gør en masse gode koncerter

I den anledning har vi sammensat en lille guide med de koncerter, som du stadig kan nå at få billetter til.

 

FREDAG - 06.09.2024 - 18:00


  • King Hannah (UK) - Ideal Bat

King Hannah dykker dybt i deres indieunivers.
Indierockduoen, der består af Hannah Merrick og Craig Whittle, udkommer med deres andet album Big Swimmer i slutningen af maj i år, hvor duoen reflekterer over historier fra deres tours i Europa og Nordamerika.

Læs mere og køb billet

LØRDAG - 07.09.2024 - 18:00


  • Østkyst Hustlers - Amager Bio

Uanset om du kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, eller om du kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om du bare elsker at feste til sveden driver, så vil du ikke blive skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Læs mere og køb billet

LØRDAG - 07.09.2024 - 18:00


  • Soulkompagniet - Skråen i Nordkraft

Du kan se frem til, at Soulkompagniet får dansegulvet til at syde, når de leverer en gennemført soul-oplevelse og krydrer deres performance med autentiske dansetrin, der er enhver dansefestival værdig. DJ Fletch står klar til at holde dansegulvet varmt før, under og efter.

Læs mere og køb billet

LØRDAG - 07.09.2024 - 21:00


  • AFROBEATS - K-Lounge Nightclub

Forbered dig på en nat fyldt med rytmer, når K-Lounge endnu en gang præsenterer Afrobeats Takeover. Fra kl. 23.00 til 05.00 vil DJ Taf Dollar sammen med en gæste-DJ sørge for, at dansegulvet bliver fyldt med de bedste Afrobeats, blandet med hits inden for Amapiano, Bongo Flava, Dancehall, Hip-Hop og R&B. Det bliver en aften, hvor musikken tager dig med på en rejse gennem afrikanske beats og internationale vibes – en fest, du ikke vil gå glip af!

Læs mere og køb billet

SØNDAG - 08.09.2024


  • Rogê - Ideal Bar

Samba til krop og sjæl med Rogê.
Den Latin Grammy-nominerede sangskriver og musiker Rogê har cementeret sin plads på den brasilianske pop-musikscene med sine syv eminente soloalbum og samarbejder med samba-legenden Arlindo Cruz og Seu Jorge.

Læs mere og køb billet

 


Se hele GAFFAs koncertoversigt HER.

 

ANNONCE