Nyhed

HAR DU HØRT? Sara Lew ude med ny single

Sara Lew er klar med sidste single inden albumudgivelse

Den dansk/engelske indie-kunstner Sara Lew udkommer snart med sit nye album Loud den 8. november, men inden da må vi nøjes med den nyeste single "Did You Notice?", den sidste singleudgivelse inden albummet lander.

Ifølge en pressemeddelelse handler den nye single "Did You Ever Notice" om "livsmønstre og om de nære relationer, der betyder mest. Hvordan vi ufrivilligt vikles ind i livets uforudsete, snubletråde og på godt og ondt sættes fri og kommer videre igen."

Nummeret kommer i kølvandet på de seneste singleudgivelser "Faces", "Out of Nowhere" og "Shady Light", der ligeledes giver en forsmag på det kommende album. I pressemeddelelsen giver Sara Lew udtryk for, at de nye sange er musikalske udråbstegn efter længere tid, hvor livet har overskygget musikken.


”Jeg har fundet styrke og ny kreativ kraft i mig selv og i mine erfaringer som voksen kvinde, efter at have kæmpet mig igennem de sidste år. Jeg har skulle være et positivt forbillede for mine børn på trods. Den helt særlige sårbarhed, kombineret med næsten urkraft, håber jeg folk mærker i sjælen, når de møder Loud," fortæller Sara Lew.

Om det kommende album fortæller hun: "Loud handler om de store temaer, der karakteriserer det levede liv. Konfrontationen med fortiden og med de ubevidste tabuer, som jeg som voksen kvinde måtte konfrontere, fordi jeg på trods af afmagt og sorg har ville være et stærkt forbillede for mine børn og passe på den kærlighed og omsorg, som var det sarte lys og min styrke i selv de mørkeste stunder. Et lys som strålede og varmede gennem en befriende og legesyg tilgang til musikproduktionen i skabelsen af albummet."

Sara Lew var sidst albumaktuel med albummet Sunday Morning fra 2019, der blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev: "Sara Lew sprænger rammer, får bånd til at briste og lægger comfort zone behind. Og heri – og i lyden (...) ligger faktisk en antydning af, at Sara Lew, som enkelte anmeldere har anført, minder om en dansk pendant til PJ Harvey."


Hør den nyeste single her:

Ekspressiv, rå og klædeligt kantet poprock


ANNONCE