Nyhed

HØR: Gretas nye single og sidste liveshows udkommer kort før udmeldt koncertpause

Den nye single reflekterer over store filosofiske emner og lægger op til to store koncerter, inden hun tager en pause fra livescenen

Den tyskfødte sanger med bopæl i København, Greta, er tilbage med ny musik. Det sker efter en travl sommer, der blandt andet har budt på en fem-GAFFA-stjernet optræden ved Roskilde Festival og en tur forbi Spot Festival og Musik i Lejet. Hendes nye single, "We All Need Something", udkommer i dag, den 20. september 2024, og markerer ifølge en pressemeddelelse en ny retning i hendes musikalske karriere.

I modsætning til det anmelderroste album Portals, som GAFFA gav seks ud af seks stjerner, hvor Greta stod alene for sangskrivningen, er hendes nye single skabt i samarbejde med live-medlemmet Erlend Eggestad. Den energifyldte og intense sang, som pressemeddelelsen beskriver den, reflekterer over temaer som tro, tvivl og menneskets behov for forbindelse. Ifølge Greta selv, er sangen markant vildere end noget, hun tidligere har udgivet: ”Erlend lavede den første demo, og jeg blev straks grebet af viben. Jeg tilføjede nogle elementer, og sammen færdiggjorde vi sangen,” udtaler hun i pressemeddelelsen.

Singlen udkommer kort før Gretas største headliner-koncerter til dato, som finder sted i Aarhus Volume den 4. oktober og i Lille Vega den 5. oktober. Herefter tager Greta, ifølge meddelelsen, en pause fra livescenen for at fokusere på ny sangskrivning.


Hør den nye single her: 

LÆS OGSÅ: Betonen smuldrede, da sandslottet fik en gennemgribende renovering


ANNONCE