Nyhed

HØR: Volas nye single og samarbejde med dødsmetalstjerne er ”en drøm, der går i opfyldelse”

Det danske metalband har netop udgivet deres nyeste single med gæstevokal, som længe har inspireret dem - hør singlen her

Det danske progressive metalband Vola har netop udgivet deres nye single "Cannibal", hvor de, ifølge en ny pressemeddelelse, har allieret sig med gæstevokalisten Anders Fridén fra det svenske metalband In Flames. Singlen, som er en del af det kommende album Friend Of A Phantom, er lanceret sammen med en musikvideo, hvor Fridén også medvirker. Hør singlen nederst i artiklen.

I pressemeddelelsen udtaler Anders Fridén, at han har fulgt Vola i flere år og betragter dem, som et af de mest interessante bands på den moderne metalscene. Dertil fortæller Vola også, at Fridén længe har været en inspirationskilde, og at deres samarbejde derfor er en drøm, der går i opfyldelse.

Vola har allerede tidligere udgivet smagsprøver fra Friend Of A Phantom i form af singlerne "Paper Wolf," "Break My Lying Tongue," og "I Don't Know How We Got Here." Det kommende album fortsætter med at udforske komplekse temaer, både musikalsk og lyrisk, med en blanding af hårdtslående metal og følelsesladet introspektion, ifølge pressemeddelelsen.


Bandet drager på en omfattende europæisk turné i november for at promovere det nye album, som både starter og slutter i Danmark. Den 1. november kan du opleve dem på Voxhall i Aarhus og den 30. november i Store Vega i København. Billetterne er tilgængelige her.

LÆS OGSÅ: UDLANDSEVENTYR: Vola drager på amerikansk turné


ANNONCE