Nyhed

I regnvejr og solskin skal dobbeltsinglen ud: Hør Vakts nye musik her

Det danske band udgav fredag dobbeltsinglen, "Regnen / Min sol", som forløber til det kommende debutalbum

Den danske firkløver Vakt udgav fredag den 20. september dobbeltsinglen "Regnen / Min sol". Udgivelsen er en forløber for debutalbummet Et sted at vokse sig stærk, som vil være tilgængeligt fra den 8. november.

Ifølge en pressemeddelelse beskriver bandet albummet som "en ode til forandringer" og behandler temaer som ensomhed, angst, skam, kærlighed og natur. Gennem disse dybe og følsomme emner undersøger de, hvordan forandringer påvirker både den indre og ydre verden, forklarer de i meddelelsen.


Dobbeltsinglen hylder sensommerens intimitet og kontraster, hvor "Regnen" udforsker et sart begær, mens "Min sol" dykker ned i kampen med usikkerhed og den indre styrke, der opstår trods mindreværd, ifølge pressemeddelelsen. Forsanger Solvig udtaler hertil, at "Min sol" oprindeligt handlede om et brud, men senere fik en ny betydning: "Den handler om at kæmpe med en stor usikkerhed, men samtidig mærke en indre tro på sig selv. Det er en sang om at rejse sig fra mindreværdet og insistere på at være sin egen lille skinnende sol."

Hør dobbeltsinglerne her:


ANNONCE