Nyhed

Indie-sanger blev cancelled - nu beskylder han journalist for at lyve

Den amerikanske sanger blev droppet af pladeselskab efter beskyldninger om at tage del i stormen på Kongressen

Den amerikanske indiesanger Ariel Pink blev sidste år droppet af sit pladeselskab, efter en journalist rapporterede om hans tilstedeværelse under stormen på Kongressen den 6. januar i 2021. Efter afsløringer om journalistens forhold til politiker Robert F. Kennedy hævder Ariel Pink nu, at journalisten løj om hans tilstedeværelse ved Capitol, at hun har ødelagt hans liv.

I et opslag på X fortæller Ariel Pink: "journalisten der løj for verden om mig. aldrig undskyldt, aldrig taget det tilbage. den dag i dag, ingen indsats fra NOGEN instans for at forsone for at sprede løgne om mig og ødelægge mit liv. 4 år." Opslaget er delt med screenshots af en samtale mellem Ariel Pink og journalisten Olivia Nuzzi fra 2021, hvor journalisten fortæller, at hun har hørt rygter om hans tilstedeværelse ved stormen på Kongressen og spørger, hvorfor han var der, mens Ariel Pink benægter hans tilstedeværelse.

Ariel Pink svarer på flere kommentarer, der stiller sig kritisk overfor hans udsagn. En bruger har blandt andet skrevet "Tror du, at det tilfældigt var konsekvenserne af dine egne handlinger, der ødelagde dit liv?", hvortil Ariel Pink svarer "bare indrøm, at du nyder at ødelægge liv.". En anden bruger skriver "Så hvad du siger er, du var på Capitol-grunden, men måske ikke gik ind i bygningen?", hvortil han svarer "forkert igen. fortsæt."

Ifølge NME meddelte Ariel Pink dog på samme medie dengang, at han var tilstede ved Capitol. Her skrev han: "Jeg var i DC for fredeligt at vise min støtte til præsidenten. Jeg deltog i stævnet på Det Hvide Hus' græsplæne og gik tilbage til hotellet og tog en lur. Sagen er afsluttet."

I et interview på Fox News’ Tucker Carlson Tonight-udsendelse, der kredsede omkring "Cancel Culture", bekræftede musikeren, ifølge Variety, også sin tilstedeværelse og forklarede, at han dog var der til "et fredeligt møde."


Kun få dage efter stridighederne meddelte Ariel Pinks tidligere pladeselskab Mexican Summer, at de ville stoppe med at repræsentere ham med beskeden: "På grund af de seneste begivenheder har Mexican Summer og dets personale besluttet at afslutte vores samarbejde med Ariel Rosenberg AKA Ariel Pink fremad," og i samme omgang modtog hans familie, ifølge Variety, også dødstrusler fra folk, der var utilfredse med hans involvering.

Ariel Pink har delt opslaget i kølvandet på New York Magazines besked om, at Olivia Nuzzi er involveret i et forhold med politikeren Robert F. Kennedy. New York Magazine skriver: "For nylig informerede vores korrespondent i Washington, Olivia Nuzzi, magasinets redaktører om, at hun havde indgået i et personligt forhold til en tidligere kilde, der er relevant for 2024-kampagnen, mens hun rapporterede om kampagnen. Dette er en overtrædelse af magasinets standarder vedrørende interessekonflikter og oplysningspligt. (...) En intern gennemgang af hendes offentliggjorte arbejde har ikke fundet nogen unøjagtigheder eller tegn på partiskhed."

Rapporter: Indie-darlings deltog også i demonstrationerne for Trump


ANNONCE