Nyhed

Janet Jackson nægter at undskylde til Kamala Harris

Janet Jackson spreder konspirationsteori om Kamala Harris' etnicitet

Janet Jackson er under beskydning efter at have videregivet en konspirationsteori om Kamala Harris' etnicitet. Nu afviser Jacksons repræsentanter, at hun vil undskylde til præsidentkandidaten, rapporterer People . En person, der udgav sig for at være Jacksons manager Mo Elmasri, udstedte efter sigende en undskyldning i stjernens navn - men denne påstand er nu blevet afsløret at være falsk.

I et interview med The Guardian havde Jackson nævnt, at hun havde hørt rygter om, at Harris' far skulle være hvid. En teori, der tidligere har været fremført af Trump-tilhængere, herunder Donald Trump selv. Søndag udsendte Mo Elmasri, Jacksons manager, en erklæring, hvori han beklagede Jacksons udtalelse og kaldte den "falsk". Udtalelsen understregede, at Jackson har stor respekt for Kamala Harris og hendes præstationer som både sort og indisk kvinde.

Forvirringen blev dog stor, da det senere viste sig, at Mo Elmasri ikke er Janet Jacksons manager. En repræsentant for kunstneren har nu afklaret, at hendes egentlige manager er hendes bror Randy Jackson, og at Elmasri ikke har nogen forbindelse til hendes hold.


Kamala Harris far, Donald Harris, er professor i økonomi ved Stanford og kommer oprindeligt fra Jamaica. Hendes mor, Shyamala Gopalan, immigrerede til USA fra det sydlige Indien og var aktiv inden for brystkræftforskning før hendes død i 2009.

Stor stemme rejser til svingstaterne med ny turné

ANNONCE