Nyhed

Joker-skuespiller blev syg af at optræde med Lady Gaga

Selv en garvet skuespiller kan blive starstruck, når han står ansigt til ansigt med Lady Gaga og skal optage store musikalske scener

Joaquin Phoenix følte sig daglig syg af nervøsitet over at skulle synge med Lady Gaga under optagelserne til filmen Joker: Folie à DeuxDet afslører filmens instruktør Todd Phillips i et interview med Entertainment Weekly. Filmen, som er efterfølger til den succesfulde Joker fra 2019, får premiere i biograferne den 4. oktober. Filmen blev fremvist til dette års udgave af Filmfestivalen i Venedig, hvor blev udråbt som en af årets mest bemærkelsesværdige film.

Todd Phillips fortæller i interviewet, at Phoenix og Gaga allerede ni dage inde i optagelserne måtte begynde at skyde de musikalske scener. Trods Phoenix' store nervøsitet fandt de to dog hurtigt en arbejdsrytme sammen, hvor begge bidrog med deres ekspertise: "De gav hinanden råd. Joaquin hjalp Lady Gaga med skuespillet, mens hun gav ham tips til musikken. Det er præcis, hvad film skal være – en stor samarbejdsproces," udtaler Phillips.

Musikscenen er dog ikke uvant for Joaquin Phoenix, der også har forsøgt sig med en rapkarriere. Til at starte med gik rygterne på, at hans musikalske indtræden blot var et mediestunt, men blot en måned efter, blev dette afkræftet, hvortil GAFFA kunne berette en udtalelse fra Phoenix: "Jeg ved ikke, hvor de rygter kommer fra. Måske fra nogen, som jeg er blevet uvenner med, som er blevet sure på mig.”


I Joker: Folie à Deux opfører Phoenix og Gaga flere sange, blandt andet Sammy Davis Jr.s "Gonna Build a Mountain" og Judy Garlands "Get Happy". De musikalske sekvenser foregår for det meste i hovedet på filmens hovedperson, Arthur Fleck, og understøtter filmens udforskning af Flecks splittede sind, ifølge det amerikanske medie NME.

Selvom Joker: Folie à Deux indeholder adskillige musikalske elementer, har Todd Phillips udtalt, at filmen ikke nødvendigvis skal betragtes som en musical i traditionel forstand: "Det er en film, der indeholder musikalske numre, men den er ikke skabt som en klassisk musical."

Lady Gaga udgiver desuden nyt album i forbindelse med filmens premiere den 4. oktober 2024.


LÆS OGSÅ: SE: Lady Gaga og Bruno Mars deler 1950'er -inspireret musikvideo

ANNONCE