Nyhed

Justin Timberlake spiller for første gang på dansk festival

Popprinsen spiller på Heartland Festival 2025

Heartland Festival har netop annonceret Justin Timberlake som hovednavn til festivalens 2025-udgave. Timberlake, der i sidste uge spillede to udsolgte koncerter i Royal Arena i København, giver sin første danske festivaloptræden den 14. juni 2025 ved Egeskov Slot på Fyn. Dette bliver også hans første koncert i Danmark uden for hovedstaden, ifølge livemusik-magasinet Festivalnyt.

Timberlake, der har vundet adskillige Grammy- og Emmy Awards, er kendt for sine energiske liveoptrædener og sit brede katalog af hits, herunder numre fra hans seneste album Everything I Thought I Was. Albummet overbeviste ikke anmelderen, som ellers så frem til ny musik, der dog ikke levede op til forventningerne. GAFFA kvitterede derfor med tre ud af seks halvlunkne stjerner. Forventningerne til popprinsens koncerter i Royal Arena i august forblev dog høje, men Justin Timberlake måtte også der nøjes med tre ud af seks stjerner.

Festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen udtrykker alligevel stor begejstring over at præsentere Justin Timberlake som hovednavn og fremhæver det som en stor anerkendelse af Heartlands internationale position: "At han vælger Heartland som en af sine få festivalkoncerter næste sommer, er en kæmpe cadeau til vores festival," udtaler Ørum-Petersen.


Heartland 2025 finder sted fra den 12. til 14. juni ved Egeskov Slot, og det ordinære billetsalg begynder fredag den 6. september kl. 10.00​.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN fylder 20: Albummet der etablerede Justin Timberlake som popsensation

ANNONCE