Nyhed

Kamala Harris er "meget stolt" af popikons støtte

Kamala Harris kommenterer på det verdenskendte ikons støtte med stor begejstring

Efter længere tids stilhed bekendte Taylor Swift den 11. september kulør, hvor hun i et opslag på Instagram delte, at hendes stemme ligger hos Kamala Harris til dette års præsidentvalg i USA. Præsidentkandidaten har nu kommenteret på erklæringen og fortæller, at hun er meget stolt af Taylor Swifts støtte.

Udtalelsen kommer fra en video af mediet Wired, der i forbindelse med deres youtube-serie "The Web's Most Searched Questions", har sat Kamala Harris til at svare på spørgsmål fra internettet. Her får hun spørgsmålet: "Kamala Harris Taylor Swift?," og svarer:

"Jeg er meget stolt af at have Taylor Swifts støtte. Hun er en fantastisk artist, og jeg respekterer det mod, hun har haft gennem sin karriere til at stå op for, hvad hun mener er det rigtige."


Taylor Swifts støtteerklæring har dog bestemt heller ikke været ligegyldig for præsidentkandidaten. Ifølge mediet NME har Taylor Swifts støtteerklæring nemlig resulteret i en stigning på hele 500 procent i vælgerregistreringer. Det giver derfor også god mening, at Donald Trump sidste måned forsøgte sig ved hjælp af AI-generede billeder at få det til at fremstå som om, Taylor Swift og hendes enorme fanskare "Swifties" stemmer på ham. Efterfølgende har Trump dog udtalt, at han "aldrig har været fan af Taylor Swift".

Taylor Swift delte nyheden i et opslag på sin Instagram, hvori hun skrev: "Jeg vil stemme på Kamala Harris og Tim Walz ved præsidentvalget i 2024. Jeg stemmer på @kamalaharris, fordi hun kæmper for de rettigheder og sager, som jeg mener har brug for en kriger til at kæmpe for dem. Jeg synes, hun er en standhaftig og talentfuld leder, og jeg tror, vi kan opnå meget mere i dette land, hvis vi bliver ledet af ro og ikke kaos. Jeg blev så opmuntret og imponeret over hendes valg af vicepræsidentkandidat @timwalz, som i årtier har stået op for LGBTQ+-rettigheder, IVF og kvinders ret til at bestemme over egen krop."

MINUS TIL PLUS: Den seneste måneds bedste og værste nyheder

ANNONCE