Nyhed

Lady Gaga teaser nyt album - første single lander i oktober

Ud over at tease for sit nye album afslører sangeren også sin kærlighed for fem kvindelige musikere

Selvom den amerikanske sanger Lady Gaga er travlt beskæftiget for tiden med sin rolle som Harley Quinn i den nye Jokerfilm Joker: Folie à Deux, afslørede hun i et interview med magasinet Vogue, at hendes kommende album vil ankomme i februar 2025.

Popikonet teasede for nyligt også sin kommende single i et opslag postet på Instagram, der udover at vise sangerens travle kalender også afslørede, at singlen udkommer i oktober med teksten: "XX oktober LG7 første single". Den præcise dato for udgivelsen er endnu ikke afsløret.

Udover at dele nyheden om sit kommende album fik Lady Gaga også delt, at hun i øjeblikket er stor fan af Charli XCX, Chappell Roan, Billie Eilish, Taylor Swift og Kesha

"Altså, jeg elsker dem virkelig. Jeg går på internettet og, du ved, græder. Og jeg elsker også Taylor Swift. Og Kesha. Jeg ser det hele, og jeg tænker: "Yes. Go! Just Go." Jeg hepper ikke kun på dem, jeg vil have, at de ved, at mit hjerte er med dem. Og jeg vil have, at de alle sammen skal føle sig rigtig glade."

Lady Gaga er aktuel med singlen "Die With a Smile" med Bruno Mars, som lige nu ligger nummer et på Spotity's Top 50-Global. Sangeren har siden sit sidste soloalbum, det fire år gamle Chromatica, blandt andet udgivet et album med den nu afdøde jazzmusiker Tony Bennet. Albummet Love For Sale blev Tony Bennetts sidste album, inden han trak sig fra musikken og gik bort i 2023


Lady Gaga kan opleves som Harley Quinn i filmen Joker:folie à deux i biografer landet over fra den 2. oktober. 

SE: Lady Gaga og Bruno Mars deler 1950'er -inspireret musikvideo

ANNONCE