Nyhed

Linkin Park-fans skal underskrive et spøjst dokument for at deltage i mystisk event

Linkin Park planlægger en mystisk offentliggørelse foran et livepublikum i dag, hvor deltagerne skal underskrive et dokument på forhånd

Linkin Park er klar til at offentliggøre noget foran et livepublikum senere i dag (5/9 red.), men de har insisteret på, at deltagerne underskriver et dokument på forhånd. Arrangementet kommer i kølvandet på, at bandet teaseede en mystisk nedtælling på deres sociale medier.  

Linkin Park delte et ur, der tællede ned fra 100 timer, men da nedtællingen sluttede 28. august, begyndte uret at tælle op igen, så det ramte nul. 

Bandet delte derefter nedtællingen igen med teksten: "Det er kun et spørgsmål om tid…". Uret gik derefter i stykker ni timer og fem minutter inde, hvilket førte til spekulationer blandt fans om, at der ville blive udgivet musik den 5. september, berettede NME.


Linkin Park bekræftede senere dette og afslørede, at timeren var i gang med at tælle tilbage til 100 timer, og at der ville blive offentliggjort noget foran et livepublikum den 5. september.

Nu, op til arrangementet senere i aften, er det kommet frem, at den udvalgte gruppe af fans, der er inviteret til offentliggørelsen, har skullet underskrive et dokument, der skal sikre, at detaljerne for eventet holdes hemmelige.

Et screenshot af dokumentet blev delt på Reddit og gav fansene en smule mere indsigt i, hvad de kunne forvente.


Waiver for Sept 5 event
byu/Necessary-Isopod-862 inLinkinPark

I dokumentet fremgår det ikke nødvendigvis, hvilken offentliggørelse der er tale om, eller hvor eventet skal finde sted. Dette er sandsynligvis for at forhindre, at nogen undersøger, hvilke oplysninger der kunne være blevet transporteret til stedet på forhånd.

Linkin Park beder  fans om at underskrive et dokument, hvor de giver samtykke til, at bandet gerne må filme dem til senere brug. Derudover skriver de under på, at man frivilligt er gået med til at køre ud til det hemmelige event. Dokumentet skal forhindre, at der er nogen, der forsøger at stoppe eller hindrer produktionen, distributionen eller enhver anden udnyttelse af arrangementet.


Mange fans har spekuleret i, at bandet muligvis forbereder at dele nyheder om en ny sanger, efter Chester Benningtons død i 2017 og Linkin Parks efterfølgende pause.

Tidligere på året blev det rapporteret, at de planlagde en turné i 2025 og muligvis søgte at rekruttere en kvindelig sanger, der skulle efterfølge den afdøde forsanger, men intet er officielt bekræftet.

Fans spekulerede oprindeligt i, at Sum 41’s Deryck Whibley ville blive annonceret som den nye forsanger, efter det canadiske band også teaseede en offentliggørelse tidligere på ugen. Dog fortalte Sum41-frontmanden fans på Instagram, at han "ikke tilslutter sig Oasis…. eller Linkin Park. Eller noget andet band for den sags skyld".


Tidligere på året fortalte Mike Shinoda følgende i et interview med NME i forbindelse om spekulationer om nye udgivelser fra bandet:

"Der er ikke noget planlagt lige nu. Jeg plejer bare at sige, at når der er nyheder, så giver jeg jer nyhederne. Vi har arbejdet på det i et stykke tid, og jeg tror, at vores forventninger til, hvad der udgør en ordentlig genudgivelse, er ret høje," fortalte han.

Han fortsatte: "Jeg elsker ikke at udgive Greatest Hits-materiale eller remastere ting, vi har lavet, så hvis vi skulle lave en genudgivelse af et af vores Linkin Park-album, vil vi gerne have, at det er en stor sag. Hvis vi ikke kan gøre det i den kvalitet, så vil vi ikke gøre det. Hvis det ikke er fantastisk, så synes jeg ikke, vi skal gøre det".

Siden da har Linkin Park udgivet den tidligere uhørte "Friendly Fire" med Bennington på vokal, som oprindeligt blev optaget til bandets 2017-sessioner for One More Light. De udgav desuden albummet Papercuts (Singles Collection 2000-2023) i april i år, som er en oversigt over bandets mest solgte numre i de sidste to årtier.


Chester Bennington mindes på sin fødselsdag med et vigtigt budskab

ANNONCE