Nyhed

Nyt actionkamera lover professionelle optagelser

DJI Osmo Action 5 Pro kommer med spændende funktioner og stor batterilevetid

Om der skal filmes på løbeturen, på eventyret eller måske den sidste musikvideo, så kan et actionkamera være en god hjælp, og DJI har lige lanceret deres nyeste Osmo Action 5 Pro, der har funktioner der hjælper med til at give de gode action-film.

En af de ting som DJI fortæller om det nye kamera er, at det leveres med et dynamisk omfang på 13,5 eksponeringstrin. Det skulle være med til at sikre en billedkvalitet, der normalt kun ses i professionelle kameraer.

I pressemeddelelsen fortæller de også, at Osmo Action 5 Pro kan håndtere både meget lyse og mørke omgivelser, så det er let at fange detaljer, selv i udfordrende lysforhold. Det har også en særlig nattetilstand, der gør at kameraet giver gode resultater i mørke.


DJI har sikret at kameraet kan holde motivet centeret i billedet helt uden ekstraudstyr. Det har indbygget en ny smartteknologi til at spore, hvor motivet befinder sig, og justerer automatisk sig selv, så fokus er det korrekte sted.

Et actionkamera blive ofte brugt i vanskelige, eller udfordrende forhold, og derfor har DJI sikret at det nye kamera kan bruges ned til -20 grader, og så kan det bruges under vand – helt ned til 20 meter – uden du skal investere i ekstraudstyr.


Producenten fortæller også, at kameraet automatisk tænder og starter når det nedsænkes i vand, eller tages op igen. Det holder også styr på dybde, varighed og højde, så du kan være sikker under dine dykkeroplevelser.

Lyden er dog også vigtig, og derfor kan Osmo Action 5 Pro skabe en trådløs forbindelse til DJI Mic 2, så der kan optages lyd i høj kvalitet, DJI kalder det selv for studiekvalitet – hvis du nu f.eks. optager en musikvideo eller tilsvarende.

Kameraet er ikke billigt, det får en pris på 3.000 kroner og kommer også en kombo-version, med masser af ekstrastyr.


LÆS OGSÅ: Ny ultralet bærbar højttaler til lyd på farten

ANNONCE