Nyhed

Nyt album ude: Lady Gaga danser med fans til lyttefest i London

I forbindelse med den nye Joker-film har Lady Gaga udgivet nyt album og inviterede i går til en hemmelig lyttefest i London

Lady Gaga har udgivet sit nye album Harlequin, som knytter sig til filmen Joker: Folie A Deux. I den forbindelse blev heldige fans inviteret til en intim lyttefest i London på hotellet Nomad efter den britiske premiere på filmen. Her kom fans helt tæt på superstjernen, da hun spilede albummet i sin helhed, mens hun sang og dansede med mængden af dedikerede fans. Det viser en video fra X:

Artiklen fortsætter under videoen

Det nye Harlequin-album er Lady Gagas første udgivelse siden Love For Sale, der blev lavet sammen med den nu afdøde Tony Bennett. Sidst hun var aktuel med et soloalbum var i 2020 med udgivelsen Chromatic, som GAFFAs anmelder gav to stjerner. 

Joker: Folie à Deux', opfølgeren på 2019-filmen Joker, har premiere i biograferne den 4. oktober. Filmen følger Joaquin Phoenix' karakter, hovedrollen Arthur Fleck, bedre kendt som Joker, mens han er indlagt på et psykiatrisk hospital efter begivenhederne i første film. På hospitalet forelsker hans sig i Lady Gagas karakter Harleen 'Lee' Quinzel, som også går under navnet Harley Quinn. 


Foruden udgivelsen af Harlequin-albummet har Lady Gaga desuden afsløret planer om endnu et album. I et stort interview med Vogue afslører hun, at der er tale om et nyt popalbum med titlen LG7, som forventes at udkomme til februar. Den første single udkommer dog angiveligt allerede i oktober. 

LÆS OGSÅ: Joker-skuespiller blev syg af at optræde med Lady Gaga

ANNONCE