Nyhed

P3 Guld annoncerer hovednavne til årets prisshow

Annonceringen markerer blandt andet 10-året for den tidligere prismodtager af P3 Prisen i 2014

Dette års P3 Guld løber af stablen fredag den 18. oktober, hvor blandt andre og Medina optræder. Det oplyser DR i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at annonceringen af MØ markerer 10-året for den danske stjernes modtagelse af P3 Prisen tilbage i 2014, der blev overrakt af selveste Melanie C, aka Sporty Spice, fra The Spice Girls.

Foruden de to danske stjerner optræder også nyere navne som Annika og Aphaca. Annika Wedderkop, som går under kunstnernavnet Annika, har netop har været P3’s Uundgåelige med singlen "Så længe jeg er sexy", der for nyligt også indtog førstepladsen på den norske top-50-liste på Spotify. Annika har tidligere udgivet singler som ”Knuser hjerter” og ”Nye tider”, der også lægger navn til hendes debut-ep fra 2024. Pop-rockbandet Aphaca, bestående af fire gymnasievenner, er aktuel med singlen ’Smelter under månen’ og har tidligere udgivet albummet Et aar uden dig og ep'en Mig og min mund. Til dette års Spot-festival høstede bandet hele fem stjerner af GAFFA, da de indtog Park-scenen foran Musikhuset i Aarhus. 

Det bliver i år P3-værterne Andrew Moyo og Ena Cosovic, der skal tage seerne gennem en festlig aften, der hylder dansk musik, hvor ikke mindst de tre priser, P3 Prisen, P3 Talentet og P3 Lytterhittet, skal uddeles i DR Koncerthuset. Showet sendes live direkte på P3, DRTV og DR1 klokken 21.30. 


Aftenen begynder dog allerede klokken 19 med ’Den Gyldne Løber’ og opvarmning i DR Koncerthusets foyer med vinderne af dette års KarriereKanonen Hun_sagde og Dupont. Efter showet inviterer dj Pelle Peter Jencel til efterfest samme sted.

Om årets line-up til P3 Guld udtaler Isabella Hindkjær, Chef for P3 Radio og Podcast, i en pressemeddelelse: 

"P3 Guld er gennem årene blevet en institution og kendetegner det, P3 gerne vil med musikopdagelse og formidling. Det er en aften, hvor vi sammen med danskerne og kunstnerne selv hylder dansk musik, fællesskabet og ikke mindst det talentlag, som findes herhjemme. Det hele forenet med etablerede danske musikere, som selv er gået fra stjerner in spe til at spille på de helt store scener, er showet et billede på dansk musik anno 2024. Det er årets line-up et godt eksempel på."


Læs også: P3 GULD: Se stort fotogalleri og interviews fra Den Gyldne Løber

ANNONCE