Nyhed

Producer bekræfter stjernespækket samarbejde

Fans har længe spekuleret i et muligt samarbejde - nu bekræfter produceren bag

De tre superstjerner, Charli XCX, Troye Sivan og Dua Lipa, har været svære at undgå i løbet af sommeren. Og endelig bekræftes et musikalsk samarbejde mellem "klassens seje børn" af producenten Zhone, der også har arbejdet på flere af kunstnernes tidligere projekter. Bekræftelsen kommer kort før starten på XCX og Sivans Sweat turné, der starter den 14. september i Detroit, Michigan i USA. 

Rygter om samarbejdet begyndte at sprede sig, da Charli XCX delte en spansk talebesked fra Dua Lipa på sin Instagram. I beskeden siger hun: ”Charli, Troye, un besito para ti” – hvilket bedst oversættes til: ”Charli, Troye, et lille kys til jer”. Sidenhen delte XCX en video af hende og Sivan, der fremfører en uudgivet sang på en scene, som ifølge NME er produceret af netop Zhone. Se videoen her:

Sangen, der ganske vist endnu ikke er udgivet, har da allerede vakt stor opmærksomhed blandt fans, der spekulerer i, hvorvidt det kunne være et remix af Charli XCX’s sang "Talk Talk" fra hendes anmelderroste album Brat, som GAFFA gav fem stjerner. I slutningen af den originale sang synger XCX: "Talk to me in French / talk to me in Spanish", hvilket matcher indholdet af Dua Lipas spanske talebesked og bidrager yderligere til spekulationer og teorier om samarbejdet. Der dog stadig ingen af de tre kunstnere, som officielt har bekræftet samarbejdet endnu.

LÆS OGSÅ: Fra popstjerne til politisk figur: Med ét var Charli XCX en del af den amerikanske valgkamp


ANNONCE