Nyhed

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox bringer tidsmaskinen tilbage til Danmark

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox kommer til Danmark og spiller tre koncerter

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox vender tilbage til Danmark og spiller tre koncerter i løbet af juni næste år. Det sker i forbindelse med deres verdensturné, Moonlight & Magic Tour, som tager gruppen forbi de tre byer København, Odense og Aalborg. 

Orkestret har markeret sig ved at genfortolke nutidens hits i klassiske stilarter fra fortiden og skabt et unikt musikalsk univers, hvor genrer som 1920'er jazz, swing, doo-wop og Motown smelter sammen. Nyere musik får en tur gennem tidsmaskinen og genopstår med en frisk lyd, der giver nyt liv til velkendte numre.  

Gruppen blev dannet i 2009 og har opnået mere end en millarder YouTube-visninger, 6,2 millioner YouTube-abonnenter og mere end 3,7 millioner fans på Facebook. I løbet af de sidste ti år har gruppen turneret verden rundt og spillet udsolgte koncerter i massevis. 

"Efter ti år på landevejene rundt om i verden har vi lært, at god musik har evnen til at transcendere tid og sted på en måde, der bedst kan beskrives som 'magi'," fortæller Postmodern Jukebox' skaber og show-direktør, Scott Bradlee, i en pressemeddelelse og tilføjer: 


"Faktisk har vi alle en eller to sange, der øjeblikkeligt transporterer os til et andet sted. Vores Moonlight & Magic verdens-turné fejrer dette fænomen gennem betagende live-optrædener, der vil blive husket længe efter, tæppet falder."

Jukebox-gruppen har desuden et stort bagkatalog, der spænder imellem fortolkninger fra Roxette og Madonna til Miley Cyrus og Taylor Swift - ej at forglemme en rockklassiker som "Livin' On A Prayer". 

I pressemeddelelsen lyder det, at man får den fulde oplevelse, hvis man møder op i et vintage-outfit på aftenen. 


Det officielle billetsalg starter fredag den 27. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Moonlight & Magic Tour inkluderer følgende tre koncerter i Danmark i 2025:

10. juni, Store VEGA, Kbh.


11. juni, Musikhuset Posten, Odense

12. juni, Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg

Se Scott Bradlees Postmodern Jukebox fortolkning af Radioheads "Creep" nedenfor: 


LÆS OGSÅ: Postmodern Jukebox bringer tidens hits i 1920er-versioner til Danmark

ANNONCE