Nyhed

SE: Lamin viser dyster side på ny single

Efter sommerens succes slår Lamin en mørkere tone an med dyster musikvideo

Siden rapperens sidste solo albumudgivelse Kronisk Skeptisk, har Lamin haft vind i sejlene og fart over feltet, og hans seneste ep De her timer har ligeledes haft stor succes hen over sommeren. Nu vender Lamin skuden med sin nye single "HVDOL", der viser en mere dyster side af den danske rapper. 

Singlen "HVDOL", hvis titel refererer tilbage til debutalbummet Hva ved de om Lams?, er den første udgivelse fra Lamins kommende album SkyLL, der udkommer den 16. september. På "HVDOL" har Lamin taget en mere dyster tilgang til rappen, som bliver demonstreret i den tilhørende musikvideo, der viser mørke og voldsomme billeder.

Se videoen her: 


Lamin teasede i starten af ugen det kommende album på sin Instagram, efter at have slettet alt indhold og postet en enkelt video, som forsmag på den nye musikvideo. Meget tyder derfor på, at vi kan forvente en anden siden af rapperen på det kommende album.

Lamins sidste albumudgivelse var samarbejdet med Artigeardit nu hvor vi er her fra 2023, der resulterede i et udsolgt Royal Arena-show, der blev tildelt fire stjerner fra GAFFAs anmelder tilbage i marts. Siden da har Lamin haft en succesfuld sommer med ep'en De her timer, der med sangen af samme navn og Gilli-samarbejdet "Hva du på?", har været solidt forankret på Spotifys Danmark Top-50, og desuden kunne opleves live, da Lamin åbnede Orange Scene på dette års Roskilde Festival.


Singlen er produceret med Lamins faste samarbejdspartner Anton Westerlin, der ligeledes producerer musik for nogle af de største danske rappere heriblandt Kesi og Artigeardit

Lamin gjorde dansk hiphop folkelig på Orange

ANNONCE