Nyhed

SE: Linkin Park teaser ny forsmag på album

Se Linkin Park spille deres anden forsmag på det kommende album til en koncert i Hamborg

Under Linkin Parks optræden i Hamborg i går aftes spillede bandet deres anden forsmag på det kommende album From Zero. Den nye single med titlen "Heavy Is The Crown" kan ses og høres i videoen nederst i artiklen. 

Singlen kommer efter bandets udgivelse af førstesinglen "The Emptiness Machine", der udkom 5. september og markerede bandets første udgivelse i syv år. 

Tidligere på måneden blev Mike Shinoda, dj Joe Hahn, guitarist Brad Delson og bassist Dave Farrell genforenet som Linkin Park syv år efter den tragiske død af vokalist Chester Bennington. Chester Benningtons erstatning er nu den tidligere Dead Sara-sanger Emily Armstrong, og stiftende trommeslager Rob Bourdon er blevet erstattet af Colin Brittain.


Det har skabt en del postyr, at bandet tidligere på måneden annoncerede deres nye forsanger. Hun startede i modvind på grund af anklager om hendes virke i Scientology-kirken samt beskyldninger om, at hun havde støttet op om skuespilleren Danny Masterson under en voldtægtssag

Dertil skrev Chester Benningtons mor, Susan Eubanks, i sidste uge en klumme i Rolling Stone, hvori hun udtrykker en følelse af forræderi. Hun mener, at bandet havde lovet at informere familien om fremtidsplanerne, men at dette aldrig er sket. Eubanks er dertil kritisk overfor, at Emily Armstrong nu synger de sange, hendes søn engang lavede, og at Benningtons ekskone og søn heller ikke er blevet informeret om genforeningen. Hun beskriver i klummen, hvor svært det er at høre Armstrong synge, og beskylder bandet for at forsøge at slette fortiden.

Fans, derimod, virker positivt stemte over den nye konstellation. Det ses i hvert fald i tråden under videooptagelsen fra deres koncert i Hamborg. En bruger, @CaptainDylanTV, skriver blandt andet:


"Hold da op. Alt ved det her. Emilys stemme. Mikes vers. Den sindssyge ENERGI. Omkvædet er vanvittigt fængende, og så de skrig. Og strengene. Jeg kan IKKE vente på studieversionen. Kære Gud, vi er SÅ tilbage!", og en anden bruger, @nesssaja, tilføjede:

"Hvis du ikke er overbevist efter det her... HOLY F:IN SH*T, sikke et fuldstændigt banger!! De (Linkin Park, red.) skriver ny LP-historie i aften!!" 

Bandets kommende comeback-album, From Zero, udkommer den 15. november. 


QUIZ: Ved du mere om Linkin Park end dine venner?

ANNONCE