Nyhed

Sissal Jo sætter fokus på modet til at give slip på ny single

Den færøske sanger Sissal Jo vender tilbage med en ny single, der dykker ned i temaer som selvudforskning og mod

"Jeg har altid ønsket at bryde den uskrevne regel om, at kvinder skal være stille og underdanige. Min musik er en måde at hæve min stemme på, at være 'for meget' og larme i en verden, der fortæller os, at kvinder skal være i baggrunden. Jeg vil være overhovedet i mit eget liv."

Sådan siger færingen Sissal Jo i en pressemeddelelse om sin musik. Hun var aktuel med sin debutsingle "Deep End" tidligere på året, og nu er hun klar med endnu en single, der bærer titlen "Far From Sober".

"Far From Sober" handler om at udforske det ukendte, lade instinkterne tage over og have modet til at give slip – noget, der hos mange ofte kommer med et par shots indenbords, fremgår det af pressemeddelelsen.


Sissal Jo er født og opvokset på Færøerne, men har bosat sig i København, hvor hun har gjort sig bemærket med sin musik, der er en blanding af elektronisk pop inspireret af det svenske popunivers.

"Gennem min musik håber jeg at skabe en følelse af empowerment og selvværd, hvor lytterne kan føle sig værdige, selv når de ikke passer ind i samfundets normer eller bliver påvirket af janteloven," udtaler Sissal Jo i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Min ambition er at fremkalde en følelse af selvsikkerhed og styrke i hver enkelt lytter, og at min musik kan være en inspiration og støtte til at overkomme livets udfordringer og følelsesmæssige strabadser."


"Far From Sober" er produceret af Max Ulver, der også har arbejdet med blandt andre Alexander Oscar, Barbara Moleko og Christopher. På den nye single har Max Ulver fået selskab af Christian Coer, der har produceret for blandt andre Fraads, Lasse Skriver og Daniel Schulz. Hør den nye single nedenfor:

Christopher annoncerer stærke opvarmningsnavne


ANNONCE