Nyhed

Sting optræder med sjælden sang for første gang i 34 år

Fans fik en særlig oplevelse, da Sting for første gang siden 1990 fremførte den sjældne sang

Sting har for første gang i 34 år opført den sjældne sang "I Burn For You" live under en koncert i Ontario, Canada. Det skriver det amerikanske medie, NME. Sangen blev oprindeligt skrevet i 1970'erne med Stings første band, Last Exit, inden den blev genindspillet af The Police i 1981, men har siden da kun optrådt i opsamlingsudgivelser, ifølge NME.

Under koncerten den 21. september overraskede "Fields of God"-sangeren publikum ved at trække det gamle nummer frem fra arkivet. En fan optog den sjældne optræden, som hurtigt spredte sig online. Indtil nu har "I Burn For You" ikke været spillet foran et live koncert publikum før denne weekend, understreger NME. Se og hør videooptagelsen her:


Der tegner sig efterhånden et billede af, at den garvede musiker holder af at overraske fans. GAFFA har blandt andet berettet om, hvordan Sting overraskede med en intimkoncert sidste år. Derudover har den nu 72-årige musiker netop annonceret en ny verdensturné, Sting 3.0, i 2025. Her gæster han blandt andet Danmark igen til sommer

LÆS OGSÅ: Sting sælger sine sange for milliardbeløb

ANNONCE