Nyhed

Sting vender tilbage til Danmark

Den Grammy-vindende musiker melder klar med ny stor open-air koncert til næste sommer

Den verdenskendte musiker Sting vender tilbage til Danmark og giver udendørskoncert i Tivoli Friheden i Aarhus den 15. juni 2025 som en del af verdensturnéen Sting 3.0. Turnéen byder, ifølge en pressemeddelelse, på en intens optræden med nogle af Stings største hits samt sjældne numre fra hans omfattende katalog.

Turnéen markerer en ny æra i The Police-bassistens lange karriere, hvormed han har vundet 17 Grammy-priser og solgt over 100 millioner albums på verdensplan, meddeler pressemeddelelsen. GAFFA anmeldte senest den nu 72-årige musiker på Heartland Festival i 2023 og blev, mod forventning, ikke blæst bagover, hvorfor det kun blev til tre beskedne stjerner.

Denne gang får ikonet mulighed for at overbevise Danmark om, at han er bedre end det lave middelniveau, anmelderen senest vurderede ham til at være. På Sting 3.0 bringer han musikken i et såkaldt "skarpt trioformat," som pressemeddelelsen beskriver det. Det betyder, at Sting selv spiller bas og synger, mens han akkompagneres af den mangeårige guitarist Dominic Miller og trommeslager Chris Maas, kendt fra blandt andet Mumford & Sons og Maggie Rogers.


Billetter til koncerten i Tivoli Friheden kan købes via Live Nation eller Ticketmaster fra den 27. september kl. 10.00. Stings fanklub-medlemmer har dog allerede adgang til forsalg fra tirsdag den 24. september 2024 på Sting.com.

LÆS OGSÅ: GAFFA mødte Sting

ANNONCE