Nyhed

Støjrockstormen rammer Danmark: Band klar til efterårskoncert

Det anmelderroste New Yorker-band gæster atter Danmark senere på efteråret

New York-bandet A Place To Bury Strangers har netop udgivet deres nye single "Bad Idea". Singlen er den tredje forløber fra bandets kommende album Synthesizer, der udkommer digitalt den 4. oktober og som vinyl den 25. oktober via Dedstrange. Hør sangen nederst i artiklen.

Støjrock-bandet har hyppigt gæstet Danmarks hovedstad, og sidst GAFFA anmeldte dem var i 2022. Anmelderen roste dem for deres stormende og kompromisløse støjniveau, der formåede at fylde koncertlokalet fra ende til anden, og kvitterede med fem stjerner. I forbindelse med deres kommende album, drager de på verdensturné, hvor de naturligvis atter gæster København den 4. oktober på Loppen på Christiania.

Indtil A Place to Bury Strangers indtager scenen på "staden," kan fans pleje koncertstemningen gennem musikvideoen til singlen "Bad Idea," som er instrueret af Nick Kulp. I pressemeddelelsen beskrives sangen som en "intens rejse", der virkelig kommer til sin ret, når bandet optræder live. Dertil følger, at instruktøren har fulgt bandet på turné siden 2022, og derfor har opbygget kompetencerne til at indfange bandets intense live-energi gennem vilde visuals og lys, meddeler pressemeddelelsen.


Se musikvideoen og hør singlen her:

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: Se de flotteste billeder fra Northern Winter Beat 2023


ANNONCE