Nyhed

Teddy Swims kommer til Danmark

Hitmageren har netop annonceret, at han gæster Royal Arena i 2025

Den amerikanske sanger og sangskriver, Teddy Swims, udvider og fortsætter sin nuværende turné I've tried everything but therapy med en omfattende række arena-shows i Europa og Storbritannien, der blandt andet tager ham forbi Royal Arena den 19. februar 2025. Det fremgår af en pressemeddelelse, der også informerer om, at Europa-turnéen starter den 11. februar i Düsseldorf i Tyskland, hvorefter den inkluderer stop i Oslo, Berlin, Paris, London og flere andre byer, inden den afsluttes i Dublin den 12. marts. 

Swims, der bærer det borgerlige navn, Jaten Collin Dimsdale, udkom i fredags med sin nye single “Bad Dreams”. Singlen bygger videre på succesen fra sangerens dobbelte platin-hit “Lose Control” fra debutalbummet I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1), der, udover at have indtaget førstepladsen på Billboard Hot 100-listen, har over 2,2 milliarder streams globalt og for nylig er blevet optaget i Spotifys “Billions Club.” I sidste uge optrådte Swims med selv samme mega-hit på MTV VMA Extended Play-scenen sammen med sin seneste hit-single “The Door” og en fortolkning af Rihannas “Stay.” Swims blev nomineret til fire priser ved showet, herunder "Bedste nye artist" og "Årets sang". 

Se Teddy Swims optræden til MTV VMA 2024 her: 


 

 


Teddy Swims begyndte at få musikalsk opmærksomhed, da han i 2019 lagde covers af kendte sange op online, som eksempelvis Michael Jacksons “Rock With You” og Shania Twains “You’re Still The One”. Videoerne gav ham hundredvis af millioner visninger og førte til, at han i 2020 kunne underskrev kontrakt med Warner Records. Swims har sidenhen udgivet ep’er som Unlearning i 2021 og Tough Love og Sleep Is Exhausting i 2022. Han har blandt andre arbejdet sammen med artister som Meghan Trainor, Tiësto, Armin Van Buuren og Matoma. I 2023 markerede hans sig med førnævnte album I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1) og afsluttede i starten af 2024 en produktiv periode med at udgive en live version af albummet sammen med sit band, Freak Freely. 

Tidligere på året spillede Teddy Swims en udsolgt koncert i K.B. Hallen og optrådte senere på Suset Festival i Esbjerg, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner og passager som: "Sættet starter med "Goodbye's Been Good To You", og allerede her er man ikke i tvivl, hvor dygtig en sanger Swims er, og hvor velspillende hans band ligeledes er. Funk, soul, r&b - hele molevitten og vanvittigt tight eksekveret. Swims er i konstant bevægelse på scenen og leverer bare på entertainer-manér". 

Det officielle billetsalg starter fredag 20. september kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


 

TEDDY SWIMS-INTERVIEW I ESBJERG: "En 9-årig, der har gang i TikTok, er bedre til sit job, end vi er"

 


 

ANNONCE