Nyhed

Thomas Helmig teaser fremtidsplaner med gådefuld video

I et kryptisk opslag på sine sociale medier deler han datoen "25.10.24" - flere peger på, at datoen markerer ny musik og en kommende turné

Thomas Helmig (@tomhelmig) har for nylig delt et mystisk opslag på Facebook og Instagram, som har fået fans til at sætte spørgsmålstegn ved entertainerens fremtidsplaner. Opslaget består i en sort-hvid video, hvor Thomas Helmig står ved en klippe med havet i baggrunden. Til videoen spilles der toner af let guitar, og datoen 25.10.24 fremgår i skrift henover skærmen.

Artiklen fortsætter under videoen


 I kommentarfeltet spekuleres der livligt i, hvad den mystiske besked betyder. Foruden også at rumme mange kærlige og rosende ord om sangerens lange og succesfulde karriere, peger flere kommentarer på, at opslaget er et udtryk for, at der er ny musik på vej. En bruger skriver: "Spændende... Glæder mig så meget til at finde ud af, hvad det er... Ny musik måske?" En anden bruger tilføjer: "Uhhhhh, glæder mig! Håber på noget nyt musik – måske en lille tour i 2025?"

Flere fans sender også spekulationerne i retning af en kommende turné, som meget vel kunne ske i anledning af popstjernens kommende 60-års fødselsdag den 15. oktober. Dertil er det i 2025 40 år siden, at den dengang 20-årige Thomas Helmig debuterede med albummet Thomas i foråret 1985, hvilket også kunne være anledning til en kommende turné.

Siden debutalbummet er det blevet til en lang række albumudgivelser og tidløse hits som "Stupid Man", "Malaga" og "Det er mig der står herude og banker på". Thomas Helmig var sidste albumaktuel i 2018 med Takker, som GAFFA anmeldte til fire stjerner. 


LÆS OGSÅ: EN ANDEN TID: Da Larsen og Helmig dannede supergruppe til støtte for rygning

ANNONCE