Nyhed

Trump forsøger at udstille Harris med falske billeder

Donald Trump har delt AI-genererede billeder af Kamala Harris med omdiskuteret rapper

Donald Trump har flere gange leget med AI under sin valgkamp til præsidentvalget i USA. Denne gang har præsidentkandidaten gennem sit eget medie Truth Social delt et billede af Kamala Harris med den nu fængslede rapper Diddy, der lige nu afventer dom og risikerer fængselsstraf på livstid for voldsomme forbrydelser.

Billedet viser en yngre Kamala Harris ved siden af en AI-genereret Diddy og skulle initiere at præsidentkandidaten plejede at omgås og tage del i den kriminalitet, musikeren netop er blevet tiltalt for, heriblandt seksuelt slaveri, voldtægt og distribution af ulovlige stoffer og skydevåben. Billedet er dækket med overskriften: "Kamala doing the Diddy? Fru Vicepræsident, har du nogensinde været involveret i eller beskæftiget med en af Puf Daddys freak offs?" 

Ifølge mediet Complex kan man finde det originale billede via Getty Images og her se, at billedet oprindeligt er af Kamala Harris, hendes daværende kæreste talkshowværten Montel Williams samt hans datter Ashley Williams til et velgørenhedsarrangement ved navn Erase Multiple Sclerosis i Californien i 2001.

Diddy er lige nu fængslet for blandt andet ovennævnte "Freak Offs"-fester, hvor han siden 2008 anklages for at have misbrugt, truet og tvunget kvinder og andre omkring sig til at opfylde hans seksuelle ønsker, beskytte hans omdømme og skjule hans opførsel. Hændelserne beskrives som "Freak Offs", hvor Diddy optog gerningerne og distribuerede stoffer til ofrene, så de blev "lydlige og eftergivende".


Det er ikke længe siden at præsidentkandidaten modtog en hel del kritik efter at have brugt AI-genererede billeder af popikonet Taylor Swift under sin kampagne, kort tid efter et afværget terrorforsøg på én af sangerens koncerter i Wien i Østrig. Efterfølgende gik Taylor Swift ud og erklærede sin støtte til Kamala Harris. 


Ny retssag mod Diddy: Står overfor voldsomme anklager

ANNONCE