Nyhed

Twenty One Pilots viser, at de er toppen af rocken med ny optræden

Duoen fra Ohio har årets bedst sælgende rockalbum, og med deres seneste optræden hos Jimmy Fallon beviste de hvorfor

Lige nu er Twenty One Pilots aktuelle med deres verdensturné og nyeste album, Clancy - det bedst sælgende rockalbum i 2024. I torsdags, den 19. september, optrådte de live med sangen "The Routines" fra albummet på det verdensberømte aftenshow, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Duoen blev modtaget med stor jubel fra publikum, da forsanger, Tyler Joseph, trådte ind i et rødt belyst studio og placerede sig selv i Fallons stol, mens trommeslager, Josh Dun, spillede, som hvis hans liv afhang af det. Se Twenty One Pilots' optræden her:

Denne optræden kommer som nævnt i kølvandet på, at den amerikanske duos første studiealbum i tre år, Clancy, har indtaget førstepladsen som det mest sælgende rockalbum i 2024. Det betyder, ifølge Billboard, at duoen har positioneret sig som et af de største rocknavne i nyere tid.


Twenty One Pilots gæstede senest Royal Arena i 2019 under duoens Trench-turné. En begejstret GAFFA-anmelder beskrev dem som "flyvende" og kvitterede med fem store stjerner for deres evner til at kombinere det melankolske og det morsomme. 

LÆS OGSÅ: Twenty One Pilots har milevidt mellem top- og bund-niveau

ANNONCE