Nyhed

U2 annoncerer jubilæumsalbum med uudgivne sange

U2 fejrer 20 års jubilæum for ikonisk album ved at genudgive det på ny med uudgivne sange

U2 genudgiver How To Dismantle An Atomic Bomb fra 2004, inklusiv uudgivne numre som "Country Mile" og "Picture of You (X+W)," i anledning af albummets 20-års jubilæum. 

Jubilæumsalbummet udkommer den 22. november med den nærliggende titel How To Re-Assemble An Atomic Bomb. Udgivelse inkluderer nye versioner af det originale album samt en håndfuld tidligere uudgivne sange. To af disse numre, "Country Mile" og "Picture of You (X+W)," er allerede frigivet og kan høres nederst i artiklen. 

Ifølge Pitchfork, siger guitaristen David Howell Evans, også kendt som The Edge: 


"Sessionerne til How to Dismantle an Atomic Bomb var en meget kreativ periode for bandet; vi udforskede så mange sangideer i studiet," fortæller han og uddyber:

"Derfor blev vi inspireret til at genbesøge vores tidlige musikalske påvirkninger, og det var en tid med dyb personlig introspektion for Bono, som forsøgte at bearbejde - demontere - sin fars død." Han fortsætter: 

"Til jubilæumsudgaven gik jeg ind i mit personlige arkiv for at se, om der var nogen uudgivne perler, og dér ramte jeg jackpot. Vi valgte 10, der virkelig talte til os, og selvom vi på daværende tidspunkt lagde disse sange til side, erkender vi i dag, at vores oprindelige instinkter om, at de kunne være kandidater til albummet, var rigtige. At vi havde fat i noget."


Det bliver interessant at se, om modtagelsen af den kommende jubilæumsudgivelse bliver lige så positiv, som da albummet udkom i 2004: 

"U2 har endnu engang overgået skyhøje forventninger og lavet et album, der fortjener at blive taget i betragtning som deres bedste. Det er ubegribeligt at forstå, hvordan U2, efter alle disse år, kan blive ved med at lave vedholdende musik, der samtidig byder på nyskabelser, men det virker ærlig talt, som om de simpelthen står først med turbanen, når de gode sange dumper ned ovenfra," skrev anmelderen dengang om albummet og kvitterede med fem stjerner.  

Se traileren for jubilæumsudgivelsen og hør to af de hidtil uudgivne numre nedenfor: 



LÆS OGSÅ: U2 ændrer sangtekst til ære for dræbte festivalgængere

ANNONCE