Nyhed

Verdenskendt komponist besøger Danmark

Komponisten, der står bag musikken til film som Løvernes Konge og Dune gæster nu Royal Arena

Den verdensberømte og Grammy-vindende komponist Hans Zimmer, der står bag musikken blandt nogle af de største filmskatte, aflægger besøg hos Royal Arena i København. Det sker den 10. marts 2026, når han kommer forbi på sin kommende Europaturné Hans Zimmer Live - The Next Level

Ifølge en pressemeddelelse er The Next Level "et helt nyt show med banebrydende elektroniske lydbilleder og en spektakulær lysproduktion, der overgår alle Zimmers tidligere shows." Om den kommende turné fortæller Hans Zimmer i pressemeddelelsen: Jeg ser hver forestilling som en ny opdagelsesrejse. Med The Next Level ønsker jeg at overraske mine fans og tage dem med ind i en lydverden, de aldrig har oplevet før."

Hans Zimmer var senest forbi Royal Arena i København under sin sidste Europaturné i 2022, hvor GAFFAs anmelder krediterede komponisten med hele fem stjerner og skrev: "Filmmusik-magikeren levede op til de høje forventninger."


Hans Zimmer er skrivende stund afsted på en udsolgt turné i Nordamerika. Derudover arbejder han i øjeblikket på musikken til Steve McQueen-filmen Blitz, der har premiere i november, samt Joseph Kosinskis film F1, der udkommer i juni 2025. 

Billetsalget starter den 26. september 2024 klokken 10.00 og kan købes her.

Varm op til koncerten med et nostalgisk nummer her:


Filmmusik-magikeren levede op til de høje forventninger



ANNONCE