Nyhed

Vil du i praktik som skribent på GAFFA?

Studerer du på en humanistisk universitetsuddannelse – eller har du tilsvarende kvalifikationer – er det nu, du skal søge

GAFFA – Danmarks største og ældste musikmagasin – søger en skribent-praktikant til forårsemesteret 2025. Du kommer primært til at skrive nyheder, artikler og anmeldelser til vores hjemmeside og blad og arbejde med vores profiler på sociale medier.

Som praktikant ved du, hvad der rører sig i musikkens verden og skriver med en skarp, hurtig og præcis pen. Praktiktiden er ulønnet og tiltænkt SU-modtagere og kan kombineres med tid til opgaveskrivning eller anden form for studievirksomhed og/eller studiejob.

Arbejdet udføres fra GAFFAs redaktion i Aarhus. En del af arbejdet kan udføres hjemmefra, hvis det ønskes.


Adskillige tidligere praktikanter har fået tilbudt lønnet arbejde på GAFFA efter endt praktiktid. Ja, selv vores nuværende chefredaktør og nogle af vores mest benyttede freelanceskribenter er også tidligere praktikanter. Praktikopholdet har studierelevans for studerende på uddannelser som kommunikation på DMJX, cand.public., medievidenskab, musikvidenskab, kommunikation, æstetik og kultur, nordisk sprog og litteratur, retorik og lignende.

Send en ansøgning, meget gerne vedlagt eksempler på tidligere skrivearbejder, til chefredaktør Ole Rosenstand Svidt på [email protected], som også svarer på spørgsmål. Ansøgningsfristen er onsdag den 18. september klokken 9. Vi glæder os til at høre fra dig!

ANNONCE