Nyhed

Wiinston er aktuel med ny single og annoncerer innovativ ep

Den danske r&b-duo Wiinston er ude med singlen "Blue" og annoncerer ny, innovativ ep med A- og B-sider

Den danske r&b-duo, Wiinston, bestående af producer Alfred Thomas og forsanger Daniel Richards, er aktuel med singlen "Blue", som er et af de numre, der er landet forud for deres innovative A-og B-side-koncept, Skitzo. Den nye ep markerer et helt nyt koncept for duoen:  

”Vi fifler altid rundt med noget, der på den ene side er super poppet og samtidig totalt-anti-kommerciel," fortæller Daniel Richards i en pressemeddelelse og fortsætter: 

"Det var også sådan "Blue" opstod – med et hook, der både var pladder-sarkastisk, men alligevel nysgerrigt og raffineret."


Alfred Thomas supplerer: "Det var også i det spændingsfelt, at Skitzo opstod – et projekt, hvor hver Wiinston-udgivelse udkommer som både A-og B-side. Samme lyrik og melodi, men fortolket med vidt forskellige musikalske udtryk."

Wiinstons musik er et mix af pop, r&b, hiphop og elektronisk musik. Debutalbummet Midnight Rocket fra 2018 er blevet streamet mere end 10 millioner gange på Spotify på trods af, at GAFFAs anmelder gav det en lunken medfart. Albummets single ”Angelina” blev desuden udvalgt som P3's Uundgåelige. I 2019 udgav duoen deres andet album, Jellyfish. Deres seneste udgivelse er The Last Daytona fra 2023. Selvom Wiinstons albums har modtaget middelmådige anmeldelser, har GAFFAs anmeldere tildelt dem hele fem stjerner to gange; både da duoen gæstede Spot festival i 2019 og i 2024

Den kommende dobbelt-ep udkommer samlet i løbet af 2025, og duoen headliner desuden Hotel Cecil den 18. januar 2025.


Indtil da kan den nye single "Blue" høres nedenfor: 

LÆS OGSÅ: Wiiston gentager Spot-succesen: Lukker dag 1 med et brag


ANNONCE